Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok, hogy ez nem azt jelenti, hogy szerelmes
vagyok...?!
Figyelt kérdés
Szomorú vagyok mióta nem nézeget engem párom öccse. Vagyis eddig mindig észrevettem, hogy "úgy" néz rám és az mindig jó érzés volt. Kb.mint egy "titkos viszony". Nyilván nem csinálnék vele semmit, még mielőtt elitélnétek. Tudom, hogy ez nem szép dolog, de ezt érzem legbelül.
Na jó tudom, hogy nem vagyok normális, de tényleg nagyon szomorú vagyok, hogy mostanában nem érzem ezt felőle...
Ez egyáltalán mennyire normális dolog? Hiányzik egyébként a szerelemérzet, lehet azért gondolok ebbe többet bele vagy ez annál több?
Egy rakás szar lehet a kapcsolatod, ha a palid testvérének a figyelme után ácsingózol. Szerintem gondold át a dolgaidat, még fiatal vagy.
2021. jún. 20. 13:17
2/10 A kérdező kommentje:
Tényleg nem a legtökéletesebb. De az is érdekes, hogy más pasi nincs rám ilyen hatással és ez a legrosszabb az egészben... Hangsúlyozom, hogy nem tennék vele semmi olyasmit, mert az már nekem is durva, de mégis hiányzik ez a "figyelem"
2021. jún. 20. 13:20
3/10 anonim válasza:
Ő érdekel most éppen. Vágysz a figyelemre, szerelemre, amit valamiért nem kapsz meg a kapcsolatodban. Az idő előrehaladtával ez egyre rosszabb lesz, a kapcsolatodban levő gebaszt kéne megoldani, vagy lezárni az egészet. Mi a bajotok a pároddal?
2021. jún. 20. 13:24
4/10 anonim válasza:
25 évesen egy kicsit több önismeretre kéne szert tenned. Valszeg hiányzik az egódnak a figyelem, mert nem kapod meg a kapcsolatodban, de ahelyett, hogy ezt kívülről pótolnád inkább a kapcsolatodat kellene alaposan átgondolni és leülni megbeszélni a pároddal. Te se akarsz így leélni egy életet, ugye?
2021. jún. 20. 13:27
5/10 A kérdező kommentje:
Szeretem a páromat. Nyilván van sok rossz dolog köztünk... Próbáltam beszélni vele, hogy több programot is szervezhetnénk együtt, de általában nincs ideje.
Aztán van amikor hirtelen bedobja a dolgot, hogy jóakkor menjünk el valahová, de konkrétan "könyörögni"kell érte. Úgy érzem velem nem szívesen megy sehová...
2021. jún. 20. 13:30
6/10 Noren1989 válasza:
Figyelemhiâny. Manapsàg nem divat kinőni, de ez van.
2021. jún. 20. 13:31
7/10 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Vannak közös terveitek? Szerintem egy full kihűlt kapcsolatban vagy, ahonnan menekülnél, csak a megszokás nem enged. Ez a "szeretem a párom" egy idő után egy mantra lesz önmagad megnyugtatására és becsapására. Ő szeret téged egyáltalán? Az nagyon intő jel, hogy már az öccse figyelmére is vágysz. Nem vagy köteles 25 évesen egy szar kapcsolatban még évekig vergődni. Ülj le a pároddal, mond el mit szeretnél, ha tényleg szereted és akarsz még ennek adni egy esélyt. Hogyha nem érdekli, akkor lépni kell.
2021. jún. 20. 13:35
8/10 A kérdező kommentje:
Aztán most meg emiatt vagyok szomorú, és nem találom a választ magamban. Ennek nem így kellene lennie... Most elhagyhatom a párom, de egy másik pasival se lenne jobb. Viszont tesója "figyelme" után nem akarok epekedni. Mert amúgyis miért pont ő érezteti ez velem, mikor ezer férfi volna körülötten
2021. jún. 20. 13:36
9/10 anonim válasza:
Miért ne lenne jobb egy másik pasival?
2021. jún. 20. 13:40
10/10 A kérdező kommentje:
Mert ott is előjönnének ugyanezek a problémák. Egyébként tényleg szeretem, csak ez a mellékes dolog zavar a tesója miatt. Pedig amúgy ki nem állhatom a személyiségét az öccsének
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!