Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ha ti azt mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha ti azt mondjátok h örökre szerelmesek leszztek vkibe az tényleg ugy van?

Figyelt kérdés
Mármint azt nem szokták csak ugy viccből mondani h örökre szeretni foglak meg ilyesmi. Ha a pasi ilyet mond azt valoszinű komolyan is gondolja nem? Vagy halványulhat az rzés ha sokáig távol vagytok vagy honapokig,évekig nem találkoztok?

2016. aug. 10. 06:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet akkor mondok, ha valakivel hosszabb időre tervezek, és nem tudom jobban kifejezni a szeretetemet. De sajnos a való világban ilyen nem létezik. Egy idő után minden elkopik, a szerelem pedig átalakul szeretetté.
2016. aug. 10. 06:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél naív.Bárki mondhat bármit.Ismerd meg a másikat annyira hogy tudd hogy igazat mond-e vagy sem.De ráérsz még ezzel mert igen butának tünsz...
2016. aug. 10. 06:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ilyet bármikor mondunk, kimondani könnyű, te vagy életem szerelme, örökké szeretni foglak bla bla...vagy komolyan gondolja vagy csak azért mondja, hogy örülj ba**zdmeg, vagy, hogy befogd a szád végre és szétnyisd a lábad.

De a nők sem különbek ám!!

2016. aug. 10. 06:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy mondanám, hogy abban a pillanatban komolyan is gondolom/gondoljuk (kivéve ha valaki csak szexet akar, és ezért gátlástalanul bevet mindent). Aztán lehet átalakul szeretetté, vagy elmúlik..... Persze van fél % akiknél et így is marad. Ami ga a ha világot 8mrd emberrel s annak felét férfiként számoljuk akkor is nagy szám 😊
2016. aug. 10. 06:48
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Pillanatnyi elmezavar....de abban a percben komolyan gondolhatják. Van aki meg úgy gondolja, hogy ha a lelkünkre hat azzal egyenesen arányosan nyílik szét a lábunk....
2016. aug. 10. 07:52
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Vannak Férfiak, akik a szexért még ilyet is tudnak hazudni.Ne a szavakra figyelj, hanem a tetteikre.
2016. aug. 10. 08:14
 7/12 anonim ***** válasza:

A szerelem sosem tart örökre. Ezért ilyet nem mondok/nem is mondtam soha. Olyat már igen, h örökre szeretni foglak. És ez így igaz is. Eddig 3 lánynak mondtam ezt, és így is gondolom. Ez abban nyilvánul meg h hiába nem vagyunk együtt jelen pillanatban, de bármikor el tudnám velük képzelni a dolgot újra. (Kivéve akkor, ha eközül a három nő közül vagyok valmelyikükkel.) Mivel én rájöttem arra, h ha igazán szeretsz valakit, akkor csak az számít, h Ő boldog legyen. Az mimdegy, h kinek az oldalán. De ez bármikor változhat.

Mimdegy, lényeg a lényeg, h ha én ilyet mondok, akkor azt úgy is gondolom.

2016. aug. 10. 10:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Így szoktam nekiindulni, de mint tudjuk, nagyon kicsi az esély arra, hogy ez örökké tartson.
2016. aug. 10. 12:12
 9/12 A kérdező kommentje:

Huu. Mindenkinek köszönöm szépen a választ. És igen buta naiv vagyok sajnos,de nincs tapasztalatom. Nem nagyon szeretek bele senkibe,de ha igen akkor azt nagyon szeretem,és ragaszkodok hozzá.

Nos az illető mindent igért,mondott, persze éreztem h szeretné,csak vmi nem volt okés. Nem tudom mi. Ha tudnám, vagy azt h más nővel volt simán elfelejteném a pasit,bár így is azon vagyok.

Azért gondolom igazak voltak az érzései,de nem tudtam eléggé megismerni ahhoz,h merjek neki hinni. :(

Pedig jó volt minden,épp csak a kommunikáció hiányzott egy kicsit. A megfelelni akarástól,kényszertől nem igazán tudtam vagy mertem szólni. Írásban jobban ment minden. Vagy telefonon. Pedig míg nem tudtam h ő is szerelmes volt belém minden jobb volt,felszabadultabb voltam én is.

2016. aug. 10. 14:08
 10/12 A kérdező kommentje:
És nagyon kemény amit a 6-os írt! Igyekszek nem a szavakra hanem a tettekre figyelni! :) Köszönöm!
2016. aug. 10. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!