Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha ti azt mondjátok h örökre szerelmesek leszztek vkibe az tényleg ugy van?
Nézd, ilyet bármikor mondunk, kimondani könnyű, te vagy életem szerelme, örökké szeretni foglak bla bla...vagy komolyan gondolja vagy csak azért mondja, hogy örülj ba**zdmeg, vagy, hogy befogd a szád végre és szétnyisd a lábad.
De a nők sem különbek ám!!
A szerelem sosem tart örökre. Ezért ilyet nem mondok/nem is mondtam soha. Olyat már igen, h örökre szeretni foglak. És ez így igaz is. Eddig 3 lánynak mondtam ezt, és így is gondolom. Ez abban nyilvánul meg h hiába nem vagyunk együtt jelen pillanatban, de bármikor el tudnám velük képzelni a dolgot újra. (Kivéve akkor, ha eközül a három nő közül vagyok valmelyikükkel.) Mivel én rájöttem arra, h ha igazán szeretsz valakit, akkor csak az számít, h Ő boldog legyen. Az mimdegy, h kinek az oldalán. De ez bármikor változhat.
Mimdegy, lényeg a lényeg, h ha én ilyet mondok, akkor azt úgy is gondolom.
Huu. Mindenkinek köszönöm szépen a választ. És igen buta naiv vagyok sajnos,de nincs tapasztalatom. Nem nagyon szeretek bele senkibe,de ha igen akkor azt nagyon szeretem,és ragaszkodok hozzá.
Nos az illető mindent igért,mondott, persze éreztem h szeretné,csak vmi nem volt okés. Nem tudom mi. Ha tudnám, vagy azt h más nővel volt simán elfelejteném a pasit,bár így is azon vagyok.
Azért gondolom igazak voltak az érzései,de nem tudtam eléggé megismerni ahhoz,h merjek neki hinni. :(
Pedig jó volt minden,épp csak a kommunikáció hiányzott egy kicsit. A megfelelni akarástól,kényszertől nem igazán tudtam vagy mertem szólni. Írásban jobban ment minden. Vagy telefonon. Pedig míg nem tudtam h ő is szerelmes volt belém minden jobb volt,felszabadultabb voltam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!