Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem szeret ha nem akar összekö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret ha nem akar összeköltözni?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt. Bennem örök tüske, hogy nem akar összeköltözni. Azt mondja túl kicsi a lakása (36nm), a megszokott életritmusát szereti, 8-16-ig dolgozik és néha még utána is.. Nem volt még komoly kapcsolata meg ilyesmikkel próbálja megmagyarázni. Én fizetem az albérletet és suli mellett dolgozok. Jelenlegi állás szerint alig tudunk együtt lenni. Ő jó anyagi helyzetben van, igazából nincs főnöke, több lakása is van szóval kezdek elgondolkodni azon, hogy szimplán nem szeret. Nem akarok konfliktust, de nagyon zavar. Mást várnék egy 34 éves férfitől..

2021. nov. 12. 12:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
Kislany, azt kell felfogni, hogy felnott embert nem fogsz tudni megvaltoztatni. Ha neked igy ebben a formaban nem elfogadhato, akkor utasitsd vissza. Aki tenyleg akar valamit toled, az a 10 nm2-es szobajaban is halat adna az egnek, hogy odamesz hozza. Sikerult megint egy olyat valasztani, aki alkalmatlan komoly kapcsolatra.
2021. nov. 12. 13:44
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
Hát pedig én 30 fölött biztos nem nagyon várnék erre tovább. Mit tököl? Nem 18 évesek vagytok. Gondolom addig nem gond, hogy a lakásában vagy, amíg megdug, de ha végeztetek, lehetőleg minél előbb húzz el. Na, tudod ki csinálná ezt...
2021. nov. 12. 14:07
 13/20 A kérdező kommentje:

12es megragadtad a lényeget! Én is pont ezt érzem. :(

Azért fontos megemlíteni, hogy több lakása van, mert ha kifogás a jelenlegi mérete akkor ha akarná lenne más. Én nagyon szeretem, nekem se volt még sok kapcsolatom, de tudom mit akarok. Ő csak egy helyben toporogni úgy látom..

2021. nov. 12. 14:40
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
Már lehet, hogy megjárta. Nehezen tud kidobni . Nem szeret még annyira . Vagy ott hagyod és keresel mást , akihez beköltözhetsz, vagy vársz még 6-12 hónapot.
2021. nov. 12. 14:44
 15/20 anonim ***** válasza:
61%

Azért nem akar összeköltözni, mert ismeri magát annyira, hogy tudja: az összeköltözés szinte biztosan a kapcsolat végét jelentené köztetek. Aki ennyire régóta egyedül és függetlenül él, annak óriási törést jelent, ha hirtelen valakihez alkalmazkodni kell, függetlenül attól, hogy szereti-e az illetőt vagy sem. Jelenleg a maga kis birodalmában ő a király: addig nézi a tévét és hallgat zenét, ameddig jólesik neki, akkor takarít, főz vagy mos, amikor jólesik neki, stb. A 36 négyzetméteres lakás nem olyan nagy ám, hogy el tudjon szeparálódni tőled, ha akar. S bármennyire szeret téged, a királyi birodalmának hirtelen való feladása, az alkalmazkodás kényszere garantáltan annyi feszültséget keltene benne, amire rámenne a kapcsolatotok. Ezt nem akarja. Régóta egyedül élő férfiként mondom ezt Neked, mert én is jó párszor voltam hasonló helyztben, s volt is olyan kapcsolatom, amely akkor ment szét, amikor engedtem a nyomásnak és belementem, hogy a barátnőm hozzám költözzön. Az addig jól megszokott magányos életem ugyanis felborult, s ehhez nem tudtam hozzáigazodni.

Sajnos ha teljesen őszinte akarok lenni, szerintem megvan az reális esélye, hogy ezzel a férfival soha nem fogsz tartósan együtt élni. Valószínleg neki egy permanens barátnő kell, nem társ. De ha mégis sikerül megtanulnia az alkalmazkodást, akkor azt csak nagyon-nagyon lassan lehet megoldani. Mondjuk először csak a hétvégeket töltsetek együtt, aztán minden hónapban egy hetet, aztán két hetet, s így tovább. Nyomás alá semmiképp ne helyezd, mert azzal gyakorlatilag két rossz közüli választásra kényszerítenéd, és biztosan elveszíted. Amúgy sincs sok esélyed, de azt a kevés esélyt is csak a fokozatosság elvét követve kapod meg tőle.

2021. nov. 12. 14:53
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

#15 Szerintem ez attól is függ, hogy ki mennyire szereti a párját!

Ha két ember igazán szereti egymást akkor nem az választja szét őket, hogy pl. kié lesz a távirányító, vagy mikor van mosás stb.!

Ezek azért nem okoznak gondot, mert ismered és szereted a társad, el tudod magad engedni ha vele vagy, egyszerűen jó vele lenni! Tudod, hogy mit szeret, ismered az "apró rezdüléseit", nem fogod zavarni a személyes terében (nyilván egy nagyobb lakásban, mint 36nm).

Ezért is olyan rohadtul nehéz a párkeresés, mert ezt nem könnyű megvalósítani! Mármint annak aki veszi rá a fáradságot! Arról nem is beszélve, hogy nagyon nem mindegy, hogy két embernek mennyire kompatibilis a személyisége!

Gondolom, te sem a megfelelő emberrel akartál összeköltözni azért alakult ki a rossz tapasztalatod.

Azért mégis van több millió ember aki hajlandó kimozdulni a komfortzónájából és egész jól tudnak egymással együtt élni!

Azt természetesen megértem, ha te nem akarsz senkivel összeköltözni, mert ez mindenkinek az egyéni döntése, csak arra akartam rávilágítani, hogy nagyon sok embernek bevált az együtt élés!

2021. nov. 12. 15:52
 17/20 anonim ***** válasza:
73%
36 négyzetméteren élünk, simán megoldható a "személyes tér" - mondjuk elrendezéstől is függ.
2021. nov. 12. 16:06
 18/20 anonim ***** válasza:
80%

16-os írta: "ismered és szereted a társad, el tudod magad engedni ha vele vagy, egyszerűen jó vele lenni! Tudod, hogy mit szeret, ismered az "apró rezdüléseit", nem fogod zavarni a személyes terében"

Igen, ilyenkor jó és időszerű az összeköltözés.

Kérdezőnél azonban egyáltalán nem ez a helyzet, még csak fél éve vannak "együtt", és a férfi szereti a mostani életét.

2021. nov. 12. 16:32
 19/20 anonim ***** válasza:
95%

#18 Igen, ezt én is így gondolom, csak azt nem írtam oda, hogy fél év ismeretség szerintem is kevés, ahhoz, hogy valakit ennyire mélyen megismerj!

Csak arra reagáltam, hogy az összeköltözést úgy nagy általánosságban "nem kéne temetni"! Ha két ember személyisége klappol, akkor az idővel úgy is kiderül, és nem lesz semmi probléma, ha összeköltöznek.

#16-os vagyok.

2021. nov. 12. 16:43
 20/20 anonim ***** válasza:
95%
18-as vagyok - Én is azt gondolom, hogy idő és türelem kell, aztán nagyon jó lehet az együttélés. Semmit nem szabad sürgetni vagy erőltetni.
2021. nov. 12. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!