Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem szeret ha nem akar összekö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret ha nem akar összeköltözni?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt. Bennem örök tüske, hogy nem akar összeköltözni. Azt mondja túl kicsi a lakása (36nm), a megszokott életritmusát szereti, 8-16-ig dolgozik és néha még utána is.. Nem volt még komoly kapcsolata meg ilyesmikkel próbálja megmagyarázni. Én fizetem az albérletet és suli mellett dolgozok. Jelenlegi állás szerint alig tudunk együtt lenni. Ő jó anyagi helyzetben van, igazából nincs főnöke, több lakása is van szóval kezdek elgondolkodni azon, hogy szimplán nem szeret. Nem akarok konfliktust, de nagyon zavar. Mást várnék egy 34 éves férfitől..

2021. nov. 12. 12:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
62%
Miért is várnál mást? Miért is kellene neki beköltöztetnie téged magához?
2021. nov. 12. 12:50
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Vagy nem szeret, vagy legalábbis nem akar annyi időt együtt tölteni. Vannak akik nem szeretnek "hozzánőni" a másikhoz.
2021. nov. 12. 12:53
 3/20 anonim ***** válasza:
6%

Annyi, de annyi olyan férfi van, aki összeköltözne veled... De, te inkább olyannak adod magad, aki semmibe vesz és csak használ.

Gratulálok!

2021. nov. 12. 12:54
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Te amúgy szereted? Vagy miért akarsz vele összeköltözni?
2021. nov. 12. 13:00
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy zavar, de azért fél év nem olyan sok idő. Én meg tudom érteni, ha neki ez még korai, különösen, ha tényleg ez az első komolyabb kapcsolata. Fél éve vagytok együtt, de örök tüske, hogy nem akar veled rögtön összeköltözni.

Nem tudom miért volt szükséges kiemelni azt a részt, hogy tehetős és több lakása is van. Magának teremtette meg, azt csinál a saját lakásával és azt enged oda akit akar.

Ha téged ez zavar, akkor beszéljétek meg és el tudod dönteni, hogy tudsz-e még várni.

2021. nov. 12. 13:01
 6/20 Noren1989 ***** válasza:
89%

53 négyzetméteren élek 3macskával. Pont kellemes és mostanság került új nő képbe. Képtelen vagyok megszokni, hogy ottvan, csinálgatja a dolgait.

Ha hazaérek, jobb szeretném, hogy ne legyen ott, mert nyugalmat akarok.

Nos, az első felét talán érted, a második épp egybevág a véleményeddel.

A tanulság: szerintem többévi egyedüllét után baromi nehéz megszokni, hogy más benne van a személyes teredben.

2021. nov. 12. 13:02
 7/20 anonim ***** válasza:
48%
Akkor nektek effektive dugni jo a csaj, de ha kidugtatok magatokat huzzon haza. Hany evesek vagytok, 60 eves rigolyas venemberek?
2021. nov. 12. 13:05
 8/20 anonim ***** válasza:
76%
#7: És látod, a nők részéről erre van igény...
2021. nov. 12. 13:06
 9/20 anonim ***** válasza:
50%
Nekem biztos nem :D
2021. nov. 12. 13:07
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
#9: Nyilván nem, itt aktuálisan mindenki kivétel. De, nézd meg a kérdéseket: Nőktől szinte csak olyanok jönnek, hogy együtt vannak valami világi nagy paraszttal és jajj, mit csináljanak.
2021. nov. 12. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!