Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret ha nem akar összeköltözni?

Annyi, de annyi olyan férfi van, aki összeköltözne veled... De, te inkább olyannak adod magad, aki semmibe vesz és csak használ.
Gratulálok!

Elhiszem, hogy zavar, de azért fél év nem olyan sok idő. Én meg tudom érteni, ha neki ez még korai, különösen, ha tényleg ez az első komolyabb kapcsolata. Fél éve vagytok együtt, de örök tüske, hogy nem akar veled rögtön összeköltözni.
Nem tudom miért volt szükséges kiemelni azt a részt, hogy tehetős és több lakása is van. Magának teremtette meg, azt csinál a saját lakásával és azt enged oda akit akar.
Ha téged ez zavar, akkor beszéljétek meg és el tudod dönteni, hogy tudsz-e még várni.

53 négyzetméteren élek 3macskával. Pont kellemes és mostanság került új nő képbe. Képtelen vagyok megszokni, hogy ottvan, csinálgatja a dolgait.
Ha hazaérek, jobb szeretném, hogy ne legyen ott, mert nyugalmat akarok.
Nos, az első felét talán érted, a második épp egybevág a véleményeddel.
A tanulság: szerintem többévi egyedüllét után baromi nehéz megszokni, hogy más benne van a személyes teredben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!