Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kéne kezelnem ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne kezelnem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy lányba. Én sem vagyok közömbös számára, ami azt illeti eléggé kialakulóban van az egész. Viszont én ezt teljes mértékben szeretném szabotálni. Igazából én nem akartam barátságnál többet, de elcsavarta a fejem. Nem szándékosan, csak önmagát adja és a személyiségével az ujjai köré csavart. Ha 2 napig nem beszélünk már azon gondolkodom, hogy hogy lephetném meg valami kedvességgel, nagyot tud hiányozni. A baj az, hogy nem vagyok kész egy kapcsolatra és nem szeretnék játszani az érzéseivel. A legjobbat érdemli, de én ezt most nem tudnám megadni neki.

Nem látom magam az elkövetkezendő 2 évben készen egy párkapcsolatra, túl sok mindent kell elrendeznem a fejemben és az életemben. Nyilván nem is szeretném, hogy ő várjon rám, de mégis bennem van a gondolat, hogy addig 100an is lecsaphatnak rá. Nem akarok önző lenni és csak magamra gondolni.

Nem állok készen, viszont félek, hogy életem nagy lehetőségét engedném kicsúszni a kezeim közül. Ha pedig így lenne, szerintem éveken át hibáztatnám önmagam, hogy nem éltem a lehetőséggel. Csak simán el kéne engednem? Ti mit tennétek? Félek, hogy ha elkezdeném a "nem állok készen egy kapcsolatra" dumát, azt hinné, hogy vele van a baj és rosszul érezné magát. Ezt mindenképp szeretném elkerülni. Én 26F, Ő 24L

2021. nov. 11. 00:18
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Ha nincs probléma, akkor csinálsz? Biztos, hogy nem te vagy a tinilány a kapcsolatban?

Lehet halogatni a dolgokat, csak ne 50 évesen jöjj rá, hogy az életben nincs mindig második esély, és rohadtul nem igazságos.

Tetszik? Akkor ne engedd el! Rázd gatyába magad MELLETTE!

2021. nov. 11. 00:31
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Mond el neki
2021. nov. 11. 00:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne csinálj semmit csak legyél FÉRFI!

Egyszer neked is fel kell nőni barátom. Abba biztos lehetsz, hogy ha most nem teszed oda magad egész életedben bánni fogod bárhogy is alakul.

2021. nov. 11. 04:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Tini kategória.

Vagy egy önző agglegény bús sirámai.

Az élet ilyen. Minden választásunkkal elszalasztunk más lehetőségeket. Egy felnőtt férfi / nő ezt már mérlegelni tudja.

Nem akarod lekötni magad. Ezt fogod tologatni magad előtt, stafétában, minden nőnél. Míg a végén már bármilyen nővel is kiegyeznél, csak legyen kihez eljárni.

2021. nov. 11. 06:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fel kéne nőni. Mégis mi az, amit 2 évig tart megoldani? Te se várnál másra.
2021. nov. 11. 06:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt bármit közölnél vele, érdemes lehet ezt az élethelyzetet (ami benned van, amiért nem érzed készen magadat egy párkapcsolatra) átbeszélni szakemberrel. Lehet (természetesen nem biztos), hogy ezek valamilyen bújtatott félelem jelei, amelyeket önmagadnak nem vallasz be és a "nem állok készen egy párkapcsolatra" jó mondat arra, hogy ne kelljen szembenézni ezzel.

Nem tudhatom hogy így van -e vagy nincs, csak azt tudom, hogy az életben sokszor az ember kitalál valamilyen hihetőnek látszó ürügyet, a "könnyebb utat", ha valamitől tart és megpróbálja megmagyarázni, megindokolni önmagának is.

Szerintem ne siess el semmit.

"Szerelmes vagyok bele?" "Mit érzek igazából és miért?" "Milyen érzések vannak bennem?" "Miért érzem úgy igazából, hogy nem állok készen párkapcsolatra?".

2021. nov. 11. 07:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szedd össze magad! Felnőtt Férfi vagy!! Ne szalaszd el egy életre bánnád!

24L

2021. nov. 11. 07:44
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
A “nem vagyok kész egy kapcsolatra, mert dolgoznom kell magamon” dumákat nem értettem soha, párkapcsolatban us lehet foglalkozni saját magadon, sőt jó esetben több visszajelzés is lesz, mintha csak a barátaid, ismerőseid, családod venné észre a változást. Max ha több nőt akarsz egyszerre akkor ne létesíts párkapcsolatot, de ha nem azt jelenti a dolgoznom kell magamon akkor szerintem hajrá.
2021. nov. 11. 07:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Azóta mi a fejlemény?
2021. nov. 20. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!