Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran lepitek meg a párotokat úgy, hogy szexi fehérneműben várjátok mire hazaér, esetleg sztriptízkoreográfiát is tanultok be?
22 fokban megfázni nem lehet, az mástol van, mondjuk elkaptál valakitől valamit.
Felfázni lehet ha leülsza hideg kőre, vagy ha nyitva hagyod az ablakot, stb.
Én szoktam hébe hóba, havonta kb meglepni a férjem.
Alap esetben egy farmeros, túrabakancsos, hátizsákos nő vagyok. A minap is úgy váltunk el reggel, hogy ilyen szerelésben látott. De a táskámban lapult ez az.
Munka után lezuhanyoztam a munkahelyemen, vettem fel dögös fehérneműt harisnyát, harisnyakötőt, latex mini szoknyát, minderre rá a farmert, pulcsit, kabátot.
Otthon meg amikor ledobtam magamról a kabátot még nem volt feltűnő a szerelésem, bementem a szobába, ledobtam a pulcsit, hopp szexi melltartó, lecsuszott a nadrág, hopp ami alatta van, hopp már az ágyban voltam :D
De olyan is szokott lenni, hogy melegítőben és nyúzott pulcsiban bemegyek a fürdőbe és valami vadító cuccba öltözöm, majd valami "Jajj mi a franc lett ezzel a polccal!?" felkiáltással oda hívom a férjem, aki mindig naivul belesetál ezekbe.
Olyanra is szokott példa lenni, hogy extrémebb dolgokra vágyom, mint a sima szex, akkor ha nincs otthon felveszem azt a cuccom amiből egyértelmű, hogy egy extrán domináns férje vágyom, kilesem mikor leparkol a ház előtt, és akkor térden állva várom az ajtó előtt, egy tálca whiskyvel.
Közben meg sűrűn reménykedem, hogy nem hoz magával szomszédot vagy valakit :D
Ez nem hanguik rosszul, na de farmer alá latex szoknya? o.O
Borzalmas lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!