Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért lesz belém szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz belém szerelmes minden lány amint meg ismer?

Figyelt kérdés
Miért történik ez és mit tudok ellene tenni, hogy ne forduljon elő? Az a helyzet, hogy nekem nem a lányok tetszenek, de ők mégis szerelmesek lesznek belém és hiába mondom nekik, hogy ez nem fog összejönni akkor is erőltetik és piszkálnak, hogy legyünk már egy pár. Meg gúnyolódnak a többi fiúról, hogy mennyire rosszak és nem igazi férfiak én meg mennyire jó pali vagyok.

2021. jún. 24. 22:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Melyik cucctól lehet ilyeneket haluzni?
2021. jún. 24. 22:07
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Esetleg állj le a szerről, bármit is tolsz 😂
2021. jún. 24. 22:08
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Nehezen hiszem el, de ha mégis, akkor tarts nagyobb távolságot. Lehet, hogy túl bizalmas vagy velük.
2021. jún. 24. 22:08
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy csak hülyéskednek. Velem is csinálták ezt az osztálytársaim 9.-ben, hogy "nagyon szeretlek, XY te az én pasim leszel, stb." de csak poénból csinálták. Mondjuk nem tudom mi értelme volt.🤔
2021. jún. 24. 22:11
 5/12 anonim ***** válasza:
12%
Sztem túl sok az incel lúzer az oldalon, akinek hihetetlen hogy létezik ilyen, mert egyik csajtól se hallották még sose. Aztán itt irigykedve hihetetlenkednek. Igen, létezik jó pali, és igen, sok csaj tényleg úgy olvadozik az ilyenekért, mint ti a punciért. Létezik ilyen.
2021. jún. 24. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
#5 Ami engem illet (#2) nő vagyok 😏
2021. jún. 24. 22:30
 7/12 anonim ***** válasza:
8%
#5 igen igen te is pont ilyen vagy. Ja meg én is, csak titkolom nehogy itt is kapjak mindjárt párszáz levelet.
2021. jún. 24. 22:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Hallod, megvan még a szerszámod?
2021. jún. 24. 23:45
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
5-ös, én is nő vagyok (1. válaszoló :D) Szóval az inceltől elég távol, sorry
2021. jún. 25. 05:41
 10/12 anonim ***** válasza:
A hasonlóság vonzza egymást. Egy nőiesebb férfi ma lehet vonzó sok lánynak. Főleg hogy nálad nincs stressz feléjük, hanem abszolút laza nyitottsággal tudsz ismerkedni... ezt is félreérthetik.
2021. jún. 25. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!