Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt most hogy mondjam meg neki??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most hogy mondjam meg neki??

Figyelt kérdés
Van egy barátom 2 éve.Egyszer félre csókolóztam,összekavartam egy haverommal de nem voltam józan!De ezzel a barátommal most véleten lefeküdtem vagyis azt hiszem mert nem volt teljes sex.Nem voltam józan megint!Elmondjam a barázomnak vagy jobb ha nem tudja mert nem fáj?

2021. nov. 10. 19:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Lassan alvás idő!
2021. nov. 10. 19:03
 2/15 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent?
2021. nov. 10. 19:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet véletlenül félre csókolózni, félredugni!?

Igen mond el, hogy tudja kivel van együtt, úgyis kiderül mivel a haverod.

2021. nov. 10. 19:11
 4/15 A kérdező kommentje:
Mert ittunk és be voltam csipve.Az első se derült ki!
2021. nov. 10. 19:12
 5/15 anonim ***** válasza:
98%

Kíváncsian várom a sztorit! Hogy lehet véletlenül lefeküdni valakivel?

Részegen dobtál egy hátast, és ő álló farokkal rád esett, a forgószél meg leszedte a ruhát?

2021. nov. 10. 19:14
 6/15 A kérdező kommentje:
Ittunk és felkisért a szobámba csapatépítőn.Megölelt és utána ment a dolog.
2021. nov. 10. 19:16
 7/15 anonim ***** válasza:
98%
Ribizli
2021. nov. 10. 19:18
 8/15 A kérdező kommentje:
Tufa
2021. nov. 10. 19:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Es csak kihasznált es röhög. Megesik.

Inkabb ne égesd magad a baratod elott. Egy srac előtt elég leégni:D

2021. nov. 10. 19:19
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

4 ez semmire nem magyarázat, főleg, ha tudod, hogy könnyűvérű vagy. Ha részegen valaki agresszív és megveri az asszonyt, akkor se lehet ezzel takarózni. Ha tudod, hogy az italtól csúszik a bugyi, akkor gyakorolj mértéket és ne igyál.

Én se részegen, se józanul nem fekszem össze senkivel a páromon kívül. Ezt hívják egyesek hűségnek. Ennek ellenére se iszom magam le. Ha ilyen "problémáim" lennének, mint neked, akkor egyáltalán nem innék. Vagy nem szivatnék valakit kapcsolat címszó alatt, miközben olyan vagyok, mint egy buszmegálló.

2021. nov. 10. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!