Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 23 évesen összejövök egy 15 éves lánnyal, és lefekszem vele, akkor az kiskorú megrontásának számít?
Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 20:51
41/45 anonim válasza:
80%-a tuti iszik, drogozik..De mért lesz rossz ember az aki hétvégente elmegy inni .. ha már 0-24 be a könyveket bújja akkor had legyen már rossz is..
42/45 anonim válasza:
#41 látom neked semmi sem jó, el se tudod képzelni, milyen az a rendes kamasz. Szánalmas. Inkább hagynád, hogy egy 3x annyi idős beteg állat dugja meg a lányod, mint egy normális tini. Beteg vagy.
43/45 anonim válasza:
#42 Valszeg ő maga is az utóbbi, és ezért védi őket ennyire. :D
44/45 anonim válasza:
42. Az pont az mellet érvelt végig , hogy a 15-6 éves dughatja nyugodtan de a 8 évvel idősebb az már nem.. 3 év múlva sem lesz nagyobb a csöcse, az esze sem lesz több..
45/45 anonim válasza:
Én 28 évesen 15 éves lánnyal jártam. Akivel szexeltem. Én vettem el a szüzességét. És engem szopott le először
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!