Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 23 évesen összejövök egy 15 éves lánnyal, és lefekszem vele, akkor az kiskorú megrontásának számít?
Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 20:51
31/45 anonim válasza:
érett felnőt az eszed tokja !! A férfi az 26 felett kezdődik.. a 15-6 éves drogos nekem ne dugja a lányomat ha lesz, mert akkor fejen csapom .
32/45 anonim válasza:
Nem minden 15-16 éves drogos, honnan veszed, hogy a lányod nem drogozik, ha ez az alternatíva? És azt szívesebben elnéznéd, ha egy 35-45 éves dugja a kicsi lányod a gyerekszobájában ahelyett, hogy a matek dogára készülne?
33/45 anonim válasza:
A kérdésben egy 23 éves nagy fiúról van szó , feltételezem ő már túl van azon amin a 15-8 éves fiúk még nincsennek.. Mondom, nekem egy komolytalan kis szros ne kerülgesse majd a lányomat , mert rotációs kapával kergetem el !
34/45 anonim válasza:
“ férfi az 26 felett kezdődik” akkor nem? Akkor a 23 is oké? Nem is tudtam, hogy 20 felett nem drogoznak az emberek… Mert én azért írtam a 35-45, hogy az a te értékrended szerint is férfi. És az általad írtak szerint, akkor ez a felállás jobb lenne, mint egy tisztességes, rendes családból való 16 éves srác?
35/45 anonim válasza:
34. Mert a tisztességes 16 éves fiúkra búknak a 16 éves lányok .. a kocsmákban, szórakozóhelyeken nem ezt látom.
36/45 anonim válasza:
És tisztességes 16 éves lányok a kocsmában töltik a szabadidejüket? Valószínűleg amelyik 16 éves gyerek kocsmázik, szinten a kocsmázó gyerekkel fog elmenni, nem azzal, aki pl éppen sportol, vagy normális helyen lóg a barátaival.
37/45 anonim válasza:
hétvégente mindegyik kocsmázik, főként a koleszosok ..
38/45 anonim válasza:
Én most vagyok 22, és az én környezetemben, bár voltak, akik tényleg kocsmáztak, de azért többen voltunk akik nem. Inkább házibulik ritkán, és amúgy kisebb baráti körrel pizzázás, vagy valamelyikőnknél voltunk. Nem mindenki iszik és drogozik ebben a korban 😂
39/45 anonim válasza:
Ez a "minden tini csak fiú iszik, drogozik, és minden felnőtt férfi rendes, normális" duma ugyanaz, mint a "minden helyes fiú egy bunkó paraszt, és minden csúnya egy rendes, jófiú". 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!