Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha 23 évesen összejövök egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 23 évesen összejövök egy 15 éves lánnyal, és lefekszem vele, akkor az kiskorú megrontásának számít?

Figyelt kérdés

2021. nov. 9. 20:51
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
#20! Hát, ha nincs más, ami vonzó lenne az adott pasiban, akkor mit csináljunk? Jöjjünk össze olyanokkal, akik nem vonzóak, igazi parasztok, és még pénzük sincs? Az miért lenne jó nekünk? Az, hogy nektek miért, azt értem, de a nőnek miért érné ez meg?
2021. nov. 10. 09:29
 22/45 anonim ***** válasza:
0%

#21-nek.

Talált süllyedt :-)

Igaza van.

21 éves koromtól csak a csajozásra költöttem, nem keveset. (Mehtehettem). Jól is éreztem magam, nem nősültem meg :-).

Most 50 múltam, ugyanezt csinálom.

És végig élveztem az életem, de nagyon.

2021. nov. 10. 09:52
 23/45 anonim ***** válasza:
14%

Irigylem az ilyeneket. Régen én is ezt akartam. Élni egy könnyed, boldog agglegény életet, csajozni agyba-főbe, és köpni a világra.

Dehát nem tehettem meg, így csak irigyelni tudom azokat, akik igen.

2021. nov. 10. 10:54
 24/45 anonim ***** válasza:
27%
Az első pillanatban, amikor életcél-jövőcsekkoló kérdéseket-célzásokat kaptam egy lánytól, vagy a rokonságából, azonnal tipli volt, vagy kultúráltan közöltem, hogy eszem ágában sincs gyűrűre és a folytatására gondolni.
2021. nov. 10. 13:33
 25/45 anonim ***** válasza:
0%
De jó neked, hogy te ezt megteheted!
2021. nov. 10. 19:02
 26/45 anonim ***** válasza:
0%

Máshonnan nézve :

Az az építőipari munkás, aki a benzinkúton megveszi 350Ft-ért a 0,5-ös cólát az ne sírjon, hogy nincs pénze soha csajozni. (nem szószerint értendő).

Egy idő után mindenkinek lehet, csak tudni kell spórolni. Pl minden pénzből, ami a kezébe kerül valahonnan, azonnal el kellene tennie 10, vagy 15%-ot. Azért csak ennyit, mert így nincs pszihéslemondásinyomás hosszútávon se.

Mert az hogy 10 vagy 9 szelet kenyér-párizsid van, vagy 10-9 szál cigid, az seggmindegy, neeeem ? Nos ha ezt 16-18 éves korától szigorúan csinálná mindenki, sokkal beljebb lenne.

2021. nov. 11. 06:26
 27/45 anonim ***** válasza:
0%
Lennék a nagy lóvaszt... én is spóroltam és dolgoztam, de CSOK-kal meg a többi árulással sikerült elérnie a kormánynak, hogy sose legyen lakásom. Hiába nőtt minden hónapban a megtakarításom, hiába van több tőkém, távolabb állok a saját lakástól, mint valaha.
2021. nov. 11. 06:59
 28/45 anonim válasza:
Sajnos legális, bár én az ilyen börtönbe csuknám.
2021. nov. 18. 15:00
 29/45 anonim ***** válasza:
0%
mert ha 15-16 éves perces gyerek dugja meg az jobb..
2021. nov. 18. 16:10
 30/45 anonim ***** válasza:
73%
Igen. Mert az korban hozzá illik, és nem egy “érett” felnőtt, aki manipulálható gyerekekre vadászik. Undorító az ilyen fajta férfinek nem nevezhető ösztönlény.
2021. nov. 18. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!