Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelankad ha ott lenne az alkalom?
Figyelt kérdés
Sziasztok 18 èves vagyok és mèg szűz.Nemrègiben össze jöttem egy lánnyal akit nagyon szeretek viszont egyszerűen mikor szeretkeznènk lelankad a pèniszem...addig a pontig ameddig az a rész el nem jön hogy "betegyem" nincsen semmi baj orálisan tudom csak kényeztetni másképp viszont eddig mèg nem sikerült mintha fèlnèk a szextől pedig nagyon kívánom már...És lehet hogy attól hogy kicsinek érzem a pèniszem 13-14cm viszont ha ránézek egyszerűen nem tudom hova tenni hogy ez most elég lesz-e vagy sem..fogta már meg többször is és mondta is hogy nem kicsi,viszont egyszerűen ezek ellenére sem megy a dolog.Gondoltam arra is hogy veszek be valami kammagrát vagy Viagrát hogy állva maradjon és talán második alkalomkor már nem fogok félni tőle mert megtudom milyen,viszont nem szívesen nyúlok ilyesmihez..van e valaki hasonlóan vagy volt e valaki hasonlóan és hogyan oldotta meg ezt?!Valószínű lelki alapon van én nem akarnám hogy lelankadjon de mégis...ha hozzá ér akkor sem jelentkezik ez a baj,és el vagyok keseredve2021. nov. 9. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!