Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek bele szeretem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek bele szeretem egy lányba aki a 2-3-dik unaka húgom igazából nem együtt nőtünk fel kicsinek együtt voltunk de elköltöztek De vissza is jöttek.Már pár éve tetszik de csak most jöttem rá hogy belé szeretem.Nagyon szép 18 éves én 21...?

Figyelt kérdés
Én 21 éves vagyok szóval nagyon szép csinos egy kicsit nehéz eset meg zárkózott.Egy barátja volt ha jól tudom.De nagyon aranyos és eredeti önmagát adja.Mondjam el neki?
2021. nov. 9. 00:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Anyám a hugom.
2021. nov. 9. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!