Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet valakibe fokozatosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valakibe fokozatosan beleszeretni?

Figyelt kérdés

Van egy párkapcsolatom 2 hónapja. Viszont ő harcolt értem mert elötte csak haverok voltunk és a semmiből többet akart. Én meg addig nem akartam tőle semmit. Viszont neki kb fél éve lett vége egy több évig tartó kapcsolatának. Én nagyon szerelmes lettem de ő azt mondta hogy egyelőre fél szerelmes lenni. Nem igazán mondja ki a “szeretlek” szót de meg szokott lepni ajándékokkal és mindig azt figyeli hogy nekem jó legyen. Tudom róla hogy érzékeny férfi csak nekem még ezeket nem meri kimutatni. És az a gondom hogy nem tudom ezek alapján eldönteni hogy szerelmes-e belém vagy csak nem meri kimutatni. Jól kijövünk meg minden de nekem fura hogy nem nagyon mondja hogy szeret. Beszéltem vele már erről és néha szokott neki még hiányozni az exe mert évekig együtt voltak amit meg is tudok érteni. Szerintetek van olyan hogy fokozatosan szerelmes lesz majd belém? Vagy lehet jelenleg úgy szerelmes belém hogy hiányzik neki néha az exe? Bocsi ha nagyon összeszedetlen lett csak össze vagyok zavarodva

19/L

2021. nov. 8. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg. Egy egyszeru lány vagy e a sokbol, vagy fel tudsz e majd neki mutatni vmit amivel magával ragadod.

Hány éves amugy?

2021. nov. 8. 19:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Ő 25

Én igyekszem mindent megadni neki, mindig a kedvében járni. Nem tartom magam olyan lánynak aki egy a sok közül de nyilván ezt bizonyítani nem tudom itt.

2021. nov. 8. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
na még harcolni is kellet érted ? ki vagy te második erzsébet ?
2021. nov. 8. 20:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Néha hiányzik az exe, és te azt hiszed, hogy szeret? Itt minden nő hülye?
2021. nov. 8. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Nincs túl a múlton. Ha így lenne, odalenne érted. Persze nem vagyunk egyformák, talán neki csak több idő kell ehhez, vagy nem akar megint csalódni, ezért inkább próbál hideg fejjel gondolkodni. Még egy kis időt adj neki, aztán ha mondjuk még két hónap múlva is itt tartotok, akkor lesz okod filózni, megéri - e reménykedned... Ez még elég friss kapcsolat.
2021. nov. 8. 21:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Mennyi időt kellene várnom szerintetek? Vagy ti láttok rá esélyt hogy egy éven belül megszeret engem? Tudom hogy o nem meri kimutatni az erzeseit(regebben sem) ti lattok ra eselyt hogy ez egy boldog párkapcsolat lesz a továbbiakban?

Kapcsolatunkban nagyobbreszt dominal a szex mint az erzelem de allitasa szerint o mindig is ilyen volt nem azert ilyen velem mert csak felejtő vagyok

2021. nov. 9. 15:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tőled függ az hogy meg tudod e őt fogni.
2021. nov. 9. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs erről mit beszélni! Az exet szereti. Ismerkedj mással!
2021. dec. 6. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!