Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindenkinek ilyen 16-18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek ilyen 16-18 évesen összejön az első kapcsolata?

Figyelt kérdés

Akinek csak 25 körül lesz először az lúzer?

Én szerintem az utóbbi eset leszek jó esetben.

Szerinte mi a normális kor az első kapcsolatra?

2021. nov. 6. 17:21
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
nem mindenkinek es nem, nem feltetlen luzer, akinek csak 25 korul. sok oka lehet, lehet, hogy egyszeruen csak nem volt megfelelo ember a kozeleben vagy masra koncentralt (egyetem, munka stb..), de az is lehet, hogy tenyleg luzer.
2021. nov. 6. 17:24
 2/2 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Vanvagy hétmilliárd ember, szerinted mindegyiknek az élete úgy halad, hogy 16-18 évesen beikszeli a pasit/barátnőt? lol.

Van, akinek sose lesz, van, akinek korábban.

Nekem komoly kapcsolatom nem volt 22-23 éves koromig egyáltalán, sose éreztem magam lúzernek, se emiatt, se más miatt. Sőt, szerintem kifejezetten elég menő csaj vagyok.

A normális kor az első kapcsolatra az a kor, amikor az ember kapcsolatot szeretne, és van lehetősége egészséges kapcsolatra és van kedve hozzá és talál olyat, akivel járna.

2021. nov. 6. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!