Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-22 éves korban meddig szokott tartani egy párkapcsolatban átlagban?
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 09:09
1/7 anonim válasza:
nincs ilyen, hogy ‘atlag’. valakinek par honapig, valakinek 1-2 evig, de olyan is van, akinek 5+ evig..
2/7 anonim válasza:
# 1 gondolom a matek nem az erősséged
4/7 anonim válasza:
Ameddig 23 évesek nem lesznek...
De tényleg, nem hinném, hogy van átlag. Van, akinek élete végéig tart, meg van, aki belefut gyors halálra ítélt kapcsolatokba. Ebből átlagot vonni... hát, na. :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem - illetve tapasztalatom szerint - a legtöbben nem amellett öregszenek meg, akikkel a húszas éveik elején együtt voltak.
Persze van ilyen is.
6/7 anonim válasza:
srácok, már hogy ne lehetne átlagát venni azoknak, hogy 2 év, 6 hónap
ne fárasszatok
7/7 anonim válasza:
Ha ez segít:
Én 21 vagyok, párom 22
Majdnem 3 éve vagyunk együtt és boldogok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!