Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként kezdeményezni, gáz kategória vagy miért ne ? Érvek ellenérvek ?
Én kicsit félek de úgy vagyok vele, inkább megpróbálom, mint évek után is bánjam, hogy nem tettem ( volt ilyen )
A kezdeményezés itt megszólitás, beszélgetés lenne. Aztán a reakciojàból úgyis kiderül lehet e ezt tovabbfűzni vagy nem.
N
15.
Emojikkal megpakolt válasz: tipikus troll jellemző.
"Nőként nem kezdeményezni kell, hanem egyértelmű jeleket adni!"
18
NE te akard férfiként kioktatni a nőket, h. mit tegyenek.
Aki kezdeményezni akar nőként, az hadd kezdeményezhessen anélkül, h. bárki elítélje, megszólja, kioktatja!
A 18-as vagyok!
22-es!
Te meg engem ne akarjál kioktatni, hogy mit válaszoljak egy kérdésre!
Itt ez a feladat! Nem az, hogy a többi válaszolóval személyeskedj!
225
hehe, jó vicc, de én egy ilyen görénytől soha semmit...
2021 van. Errol szol az emancipacio. A no egyenrangu a ferfivel es kezdemenyezz nyugodtan,ha megtetszik valaki.
Az mar egy halado szint,h elhiteted a pasassal,hogy o kezdemenyezett nalad. 😂 De igazabol ilyenekkel nem kell foglslkozni.
Van a ferfiak egy jo resze,aki szereti,ha a no kezdemenyez. Ok a nem dominansok.
A dominans ferfi meg nem szereti a kezdemenyezest.
Utolsónak igaza van.
El kell hitetni vele, hogy a pasi kezdeményezett.. ez nehéz!
Ha domináns férfit szeretnél (ki nem?) akkor a kezdeményezés nem lesz jó. Domináns férfi nem szereti.
Én sokszor így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!