Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként kezdeményezni, gáz kategória vagy miért ne ? Érvek ellenérvek ?
Én kicsit félek de úgy vagyok vele, inkább megpróbálom, mint évek után is bánjam, hogy nem tettem ( volt ilyen )
A kezdeményezés itt megszólitás, beszélgetés lenne. Aztán a reakciojàból úgyis kiderül lehet e ezt tovabbfűzni vagy nem.
N
Miért lenne gáz? Mert 100 éve az volt? Vagy mert Kati barátnőd azt mondta?
Meg őszintén, amilyen töketlenek ezek a mai fiúcskák, jó eséllyel szűzen halsz meg, ha nem te kaparsz össze magadnak egy kanit.
1.-re.
"Nekik magyobb szulseguk van ránk, mint nekünk rájuk"
JÓ REGGELT!
Van mosógép. Lehet rendelni 100 féle kaját. Van bejárónő. És vannak fizetős lányok, a tinitől, a dögös nagyiig.
Akkor minek kellenétek???
En akarmikor kezdeményezek annyiszor kezelnek le
Valszeg ugy jövök le mint aki kapar
5.
Van egy bája amikor az egyik troll trollkodik a másik trollon. Zseniális(an szar).
Amúgy senkinek nincs szüksége senkire, ez egy idióta, begyepesedett felfogás. Az ember önálló lény, a többiek max statiszták az életében, akik néha előkerülnek, majd eltűnnek. A halálba mind egyedül megyünk.
6.-ra.
A kezdeményezés, egy "indító löket", ahogy a 4. írta. Egy mosoly, egy köszönés, egy "Segítenél?", meg hasonlók, nem kell egyből a brére ugrani!
Az egyes egy kamunő. Pistike arra recsizik, hogy felsőbbrendűségi komplexusban szenvedő nőnek adja ki magát gyakorin. A hármas meg egy kretén.
Kérdező, kezdeményezz nyugodtan. Ha tetszel a férfinak és nem mulya, tudni fogja a dolgát. :)
A megszólítás és a beszélgetés az NEM kezdeményezés, csak alapvető emberi interakció, kulturáltabb körökben. Szóval ettől még ne várd, hogy a pasi kitalálja, hogy te bejössz neki. Ebből születnek az olyan kérdések, hogy a férfi miért nem gondolatolvasó és miért nem lép.
A kezdeményezés ott kezdődik, ha elhívod programokra, randira. 31f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!