Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam meg?
Figyelt kérdés
Egy hónapja vagyok együtt a párommal, akinek az előélete "mozgalmas", hogy így fogalmazzak. Egy nők körében nagyon népszerű férfiról van szó, aki ezzel élt is elég sokáig. Félek, hogy nem tudok alternatíva lenni erre a szoknyázós életmódra. Ő 41 éves, én 38 vagyok.2021. nov. 3. 19:26
1/2 anonim 

válasza:

Ha a nőkön múlt volna, már lett volna egy, aki elég jó.
Nem rajtad múlik. Döntés kérdése, és ha nem hozza meg ezt a döntést, akkor te semmit sem tehetsz.
2/2 anonim 

válasza:

Legyél kedves, őszinte és szeresd amennyire ez belőled jön. Ha ezt viszonozza, soha sem fog megcsalni. Ha ő nem így érez, mindegy mit teszel nem marad veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!