Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Otthonülős fiú, társasági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthonülős fiú, társasági lány között lehet jó szerelem?

Figyelt kérdés

Nagyon vonzódunk egymáshoz, de én nem vágyom társaságra, csak egy-két programra a barátnőmmel. Még nem vagyunk együtt. Amúgy idővel változhat a viselkedése és lehet nyugisabb?

Nekem tetszik hogy ő ilyen, de félek attól hogy őt ez zavarni fogja.

2021. nov. 3. 18:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
nem
2021. nov. 3. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos kicsi rá az esély, hogy tartósan működni fog
2021. nov. 3. 18:43
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
nem
2021. nov. 3. 18:44
 4/13 A kérdező kommentje:

:(

Tényleg ennyire nagy baj ez?

Éreztem hogy ez így nem jó, de ha szeretjük egymást?

2021. nov. 3. 18:46
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Figyelj, egy próbát megér..ha nem adtok esélyt a dolognak akkor sose derül ki hogy amúgy működött volna e.
2021. nov. 3. 18:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor működne, ha MINDKETTEN alkalmazkodnátok a másikhoz. Amihez erőt kell vennetek magatokon. Egyébként nem.
2021. nov. 3. 18:50
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
Elég lassú a felfogásod kérdező. Mindenki ezt mondja, én is, talán nem véletlenül, fogd már fel! Keress másikat!
2021. nov. 3. 18:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha már most azon marod magad, hogy mikor fog megvàltozni a másik , hagyd a faxba.
2021. nov. 3. 19:02
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Működhet, simán. Viszont a bizalom egy ilyen kapcsolatban kiemelkedően fontos, mert a barátnőd vélhetően úgy is fog férfiak társaságában mozgolódni, hogy te nem leszel ott. Ráadásul a vidám, nyitott csajok vonzzák a férfiakat, elkerülhetetlen, hogy be ne próbálkozzanak majd nála. Én extrovertált vagyok, volt már introvertált párom, működőképes volt. De az tagadhatatlan, hogy a férjemmel, aki szintén társaságkedvelő, harmonikusabb a kapcsolatom, mert sokkal több közös élményünk, jó sztorink van.
2021. nov. 3. 19:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A nővérem és párja emiatt szakítottak 8 év után. Szóval nem gondolom, hogy jó ötlet, de személyiség és igényfüggő. Nekik nem működött, mert a nővérem volt férje nem ment vele sehova, ha pedig nővérem elment akkor félékenykedett.
2021. nov. 3. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!