Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtartható hosszú távon egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtartható hosszú távon egy olyan férfi, aki nagyon sok nőnek tetszik?

Figyelt kérdés

A szóban forgó férfinak 29 éves korára kb 6-7 barátnője volt, a leghosszabb kapcsolata 2 év, a többi kb. 1.

Én 25 éves nő vagyok, volt egy 5 éves kapcsolatom előtte. Elgondolkoztam, hogy vajon merjek-e hosszabb távon tervezni vele?

2021. nov. 3. 10:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%
Azok mellett horgonyoznak le a pasik akiket maguknàl jobb nőnek tartabak, okosabbnak, műveltebbnek, gazdagabbnak, plusz szépségben us ideáluk
2021. nov. 3. 11:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Simán, ha megvan köztetek az a bizonyos plusz, az meg egy dolog, hány nő csorgat rá nyálat. Nem kötelező foglalkoznia velük.
2021. nov. 3. 11:50
 13/20 anonim ***** válasza:

Ez azon múlik, hogy milyen ember, milyen a jelleme, és mit akar.

Én 30 éves vagyok, engem is elég sok nő akar, gyakran megközelítenek, de én már nem kalandokra vágyom, hanem őszinte, érzelmeken alapuló együttlétezésre egy valakivel.

Ebből kiindulva persze, "megtartható".

Nyíltan meg kell tőle kérdezni, hogy ő mit akar, mire vágyik. Abból amit elmond, vagy amit nem mond el sokminden kiderül majd róla...

2021. nov. 3. 11:54
 14/20 anonim ***** válasza:
46%

11.-re.

FENÉT!

Mutatok néhány példát. A törölgetők számára közlöm, hogy mind 18+, mind közszereplő, mind nyilvános fotó!

VADULNI/DUGNI/ÉLVEZKEDNI: [link]

JÁRNI/BEMUTATNI ANYUNAK: [link]

ELVENNI: [link]

2021. nov. 3. 12:00
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
#14: ugye nem fogsz csodálkozni, hogy e linkelt nőknek a közelébe sem fogsz jutni.
2021. nov. 3. 12:15
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
Az elvenni link melletti csajt nem veszik el.
2021. nov. 3. 14:25
 17/20 anonim ***** válasza:
93%
Az elvenni konyhasnő az olyan mint a dugni nő, csak kezébe adtál egy fakanalat. Tehát a lényeg hogy azt veszik el aki szexi.
2021. nov. 3. 15:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Es nem

Aki r.banc az ágyban meg főz stb azt nem veszik el. Az maxon be van csak csicskulva a pasinak. A pasiknak meg nagyon nem làbtörlő kell feleségnek.

2021. nov. 3. 15:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi nő nem ott kezdődik aki a pasik kényelmét szolgálja. Az igazi lábtörlő. Az meg mint tudjuk max idrig oraig kell csak.
2021. nov. 3. 15:34
 20/20 anonim ***** válasza:
75%
6-7 nem sok.. az még átlagos szerintem ha tinikortól nézzük.
2021. nov. 3. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!