Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feminista, konzervatív szülőként hogyan viselnéd, ha a
fiad egyszer félretenné az eszméidet, és elkezdene
nőcsábász életmódot folytatni?
Figyelt kérdés
Mondjuk egyetemista korában úgy döntene, hogy szeretné egy kicsit izgalmasabbá tenni az életét, ezért olyanok történnének, hogy idősebb nőnek lenne a szeretője, azt mondaná a nőknek, hogy komoly kapcsolatot akár, de közben szex után lelépne. Az apjának még büszkélkedne is ezzel.
Van egy olyan gondolatom, hogy ez olyan sokk lenne egy konzervatív feminista nőnek, mint amikor egy erősen vallásos nőnek bejelenti a fia, hogy meleg, és nem hisz istenben.
6: egy feministanak semmi baja azzal, ha egy no ONSZANTABOL, kolcsonos megegyezessel szexel ferfiakkal, akkar tobbel is. az se zavarna, ha egy idosebb no szeretot tartana. a baj azzal van, hogy a pasi hulyitette, atverte, de ehhez semmi koze a feminizmusnak, ettol minden jozan ertekrenddel rendelkezo, normalis ember rosszul lenne nemtol fuggetlenul.
2021. nov. 3. 10:20
12/21 anonim válasza:
#6: te miféle fogalomtárat olvastál? Mert, ezek mást jelentenek, mint amit leírtál.
2021. nov. 3. 10:22
13/21 anonim válasza:
Nem lenne sokk, azt csinal, amit akar. Az lenne sok, ha egy nogyulolo nyomorek lenne belole, aki hozza se mer szolni senkihez. Mindenesetre megmondanam neki, hogy felesleges hazudoznia, anelkul is talal boven lanyokat, akik csak szexelni akarnak.
2021. nov. 3. 10:22
14/21 anonim válasza:
Szegeny gyereke a kerdezonek hogy ilyen eszméket futtat a szülő!!!
2021. nov. 3. 10:24
15/21 anonim válasza:
Egyébként én magamra gondoltam, mert feminista vagyok, de szexuálisan konzervatív a saját életemben, az, hogy mások mit csinálnak, nem izgat.
Az zavarna, hogy a gyerek átver másokat, de ha becstelen, az máshogy is megjelenik a természetében.
2021. nov. 3. 11:08
16/21 anonim válasza:
Az nem zavarna, ha úgy hajtaná a nőket, hogy rendesen védekezik, és nem hazudozik, és mindenki beleegyezik a dologba. Ha ilyen alattomos hazudozó lenne, azt szégyellném. Ha még velem laknak, vagy én fizetném az albérletét, mondanám, hogy lehet máshol intézni, és lakni, az én házamban ne hazudozzon. Az apja is hasonló véleményen lenne, neki se büszkélkedne ilyennel.
2021. nov. 3. 11:31
17/21 anonim válasza:
a fiad felnőtt ember, ne őrködj a szexuális élete felett.
beteges...
2021. nov. 3. 13:05
18/21 anonim válasza:
Akkor menjen és tartsa fenn magát a felnőtt fiam egyetem mellett is. Ha felnőtt ahhoz, hogy nőket használjon ki szexért, akkor felnőtt ahhoz is, hogy mindezt saját maga finanszírozott életében tegye. Akkor nem szólnék bele.
2021. nov. 3. 13:07
19/21 anonim válasza:
És ez miért kellene, hogy zavarjon engem feministaként?
2021. nov. 3. 13:15
20/21 anonim válasza:
Én is sokat kavartam egyetemista koromban. A feminizmus pont arról szól, hogy erre legyintünk úgy a nőknél, ahogy a férfiaknál (amennyiben mindkét fél törekszik arra, hogy mindkettőjüknek egy közös beleegyezésen alapuló, előre tisztázott helyzet legyen, nem pedig komoly kapcsolattal etetés vagy nemi erőszak).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!