Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mutassam ki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutassam ki hogy vonzódok hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki néha cukkol incselkedik, túl közel jön, mosolyog. Sajnos amikor ilyen furcsán viselkedik, nekem el megy a bátorságom és kihátrálok mindig a helyzetből pedig vonzódok hozzá. Úgy érzem hogy túl nagy az önbizalma és engem ez elriaszt. Nekem csak a hangja tetszik, a külseje, de amikor ilyen magabiztos akkor elmegy a kedvem tőle. Hogyan tudnék én fölé kerekedni, hogy ő legyen zavarban és ne én? Mert így ebből nem lesz semmi.
2021. nov. 2. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogy, ebből nem lesz semmi.
2021. nov. 2. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

mit akarsz tőle, ha alaptermészete nem jön be?

nem fölé kell kerekedni, hanem kijönni vele, ez nem vmi harc.

sztem nem ő a te embered

2021. nov. 2. 22:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, de vannak pillanatai amikor szégyenlősen mosolyog és az is ő. Nekem az jön be. Olyankor jól érzem magam a társaságában.
2021. nov. 2. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő zsigerből ilyen, akkor nem tudsz fölé kerekedni és nem is kell! Zavarba hoznod meg valószínűleg esélytelen.

Mosolyogj vissza, ha közel jön érj hozzá, valószínűleg a cukkol/incselkedik témában is lenne 100 megfelelő ötlet, de helyetted nem csaphatja le senki a labdát, neked kell.

2021. nov. 2. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Sosem értettem, ilyenkor miért akar az egyik fél felülkerekedni a másikon. Mintha a ringben lennénk.

Ha tetszik, csak sodródj.. ;)

2021. nov. 3. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!