Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Milyen gondolatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Milyen gondolatokat ébreszt benned ez a könyv?

Figyelt kérdés

[link]

Elítéled a könyvet, és tisztességes férfi kezébe nem adnád?

2021. nov. 2. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
miert itelnem el?! sem a szexszel, sem az irodalommal nincsen bajom. nem is ertem a kerdest.
2021. nov. 2. 17:57
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem, bojkottálni mindent, amivel nem értenek egyet, a férfiak szokása.
2021. nov. 2. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem érdekel ez a könyv. Enyhe, legyintéssel vegyes undort vált ki belőlem, ennyi. Nem szokásom könyveket ajánlgatni másoknak (pláne nem "kezébe adni), de ha mégis megtenném, biztosan nem emlékiratokat / életrajzokat ajánlgatnék, hanem direkt önsegítő könyveket (pl.: [link] )
2021. nov. 2. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:
17%

Meg a femcsiké, bocsika. ☝️

2021. nov. 2. 18:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

az a baj, h. sokan egyáltalán nem intellektuális érdeklődésből és megalapozott irodalom-, társadalom- és kultúrtörténeti háttértudással veszik ezt a könyvet a kezükbe, hanem pusztán az erotikára szomjaznak, a szenzációt, a pikantériát látják meg benne.

pedig ez elsősorban nem a szexről szól, hanem vitriolos társadalomkritikáról, így csalódni fog, aki mást vár.

2021. nov. 2. 18:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"és tisztességes férfi kezébe nem adnád?"

LOL

2021. nov. 2. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyik könyvet sem ítélem el. Maximum nem olvasom el, ha nem tetszik a témája. Ajánlgatni nem szoktam,mert elég egyedi az ízlésem.
2021. nov. 2. 18:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, miről szól.
2021. nov. 2. 19:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam, de nem gondolnám, hogy vannak könyvek, amik "tisztességes férfi" kezébe nem valóak. Minden való mindenkinek, max korosztályok szerint tennék különbséget, tisztességes férfitől pedig szerintem elvárható, hogy legyen annyi intelligenciája, amivel bármilyen művet a helyén tud kezelni. Legyen az társadalomkritikától kezdve tudományosfantasztikumon át egészen a lírai művekig akármi.
2021. nov. 2. 20:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a Gendzsi szerelmei jobb.
2021. nov. 2. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!