Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem féltek ettől lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem féltek ettől lányok?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal. De állandóan attól rettegek hogy visszamegy az exehez.

Nyilván volt ennek előzménye.

Nem egyszer és nem kétszer titokban talakozgattak mögöttem. Amikor kiderult akkor az volt a magyarázat arra hogy titokban történt ez, hogy félt a reakciomtol. (előtte való pasim is az exehez ment vissza utánam...)

És hogy ők jóba maradtak, barátok, szeretne vele tartani a kapcsolatot de semmi több.

A csajnak is van már pasija joideje, együtt is élnek.

Egyszer volt emiatt egy nagy balhenk akkor felhivtam a csaj jelenlegi párjának is, lesokkolodtam: minden talirol tudott, nem értette mi ezzel a bajom. Ő tudja hogy csak haverok.

Hát nem tudom. Eltitkolt beszélgetések, együtt kajalasok, iszogatasok, SELFIEK az összeset a párom csinálta. Szóval nekem azért nem olyan egyértelmű ez...

Rettegek hogy visszamegy hozzá egyszer. :(

Azt hozza tennem hogy az én párom azóta eljegyzett, szóval csak komolyan gondolja, nem?!

2021. nov. 1. 07:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
95%
"állandóan attól rettegek hogy visszamegy az exehez" - ha akar, menjen. Te miért rettegsz? Ha nincs bizalom, nem szeretitek és tisztelitek egymást, akkor úgy sincs értelme az egésznek.
2021. nov. 1. 10:27
 22/29 anonim ***** válasza:
94%

Ahol titkolózás van, az régen nem jó. Mondom ezt úgy, hogy van exem, akivel barátként jóban vagyunk. Párom ezt az elejétől tudta, ahogy azt is, mikor találkozunk, vagy mit csinálunk. Pontosan ez a traszparencia, ami elvárható ilyen kényes helyzetekben, hogy a másik bízni tudjon bennünk. Aki titkolózik, mismásol, ott más is van. Ez szintén tapasztalat. Én mindenkivel nyílt voltam, ezzel szemben volt, aki hazudott, és "érdekes" módon vissza is ment az exéhez, amint lehetősége volt rá. A leírásodból sem azt érzem, hogy bízol benne, tudod, hogy szeret, hanem a lehetőség hiányával takarózol, hogy már nem találkoznak, mert nem egy városban élnek.

Ettől függetlenül az emberek képesek idiótán viselkedni, esetenként még ragaszkodni is olyasmihez, amihez nem kellene, és csak akkor engedik el teljesen, ha egy másik, boldog kapcsolatba kerülnek. Neked kell tudnod, hogy párod ez a kategória, vagy csak nincs lehetősége visszamenni az exhez, mert az kapcsolatban van és máshol lakik. Nagyon nem mindegy.

2021. nov. 1. 10:28
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, majdnem mindegy milyen kérdést teszel fel, amiben szerepel egy 3. arra mind ezt fogják írni. :)

Leírtál egy necces sztorit, amit senki sem akarna magának ha dönthetne róla. 70es IQval nehéz mögé képzelni a többi részét egy kapcsolatnak, a jó dolgokat, az őszinte pillanatokat, amikor érzitek hogy szeretitek egymást, pedig valószínű hogy voltak/vannak ilyenek is bőven, ha még együtt vagytok.

Szóval tudnak rólatok 1 negatív dolgot, nyilván a legegyszerűbb megfejtést köpik ki. :)

2021. nov. 1. 10:29
 24/29 anonim ***** válasza:
95%

Kedves 23!

Ahol hazugság és a tisztelet hiánya van, ott ezeket milyen pozitívum tudja felülírni? :)

Csak kérdezem, hátha mi is olyan bölcsek leszünk, mint te :)

Vannak olyan negatívumok, amikből 1 is szakítóok.

2021. nov. 1. 10:33
 25/29 anonim ***** válasza:
95%

23-as,azért vannak még együtt, mert a pasi exe egyelőre elérhetetlen a csávónak.

És hiába vannak jó pillanatok is, ha a faszi az exe után nyáladzik még mindig. De ti nyugodtan nyeljetek be ilyen dolgokat is egy kapcsolatban. Ezt mindenki leszarja.

És azok az őszinte pillanatok, valóban csak pillanatok. Ez max. segg törlésre elég.

2021. nov. 1. 10:36
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
24, Nyilván a világ fekete és fehér. A te szemüvegeden át legalábbis bizonyosan, ha nem látsz sehol árnyalatokat és színeket.
2021. nov. 1. 10:37
 27/29 anonim ***** válasza:
96%
Nekem az elég sötét árnyalat, ha folyamatosan valaki más árnyékában kell élnem. Tudat alatt azon emészteni magam, hogy ha üzenet vagy hívás jön folyamatosan, akkor azt most éppen ki írta, ki próbálkozik. Talán éppen az ex? Én sem nyelném le ezt a békát, de nem is szeretek sokadik lenni. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
2021. nov. 1. 10:44
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

#11 "Kicsit drasztikusan fogtatok fel ezt a dolgot."

Kicsit drasztikusan írtad ki, már bocs. :D

2021. nov. 1. 14:31
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem ismered te a férfiakat, nem is tudsz velük bánni. Ez a pasi így megvesz téged, mint más egy kiló cukrot. Ha valaki szembesít ezzel, akkor megsértődsz. Kezdj el határokat állítani és igazán nőként kommunikálni és utána nem lesz mitől félned.
2021. nov. 1. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!