Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem féltek ettől lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem féltek ettől lányok?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal. De állandóan attól rettegek hogy visszamegy az exehez.

Nyilván volt ennek előzménye.

Nem egyszer és nem kétszer titokban talakozgattak mögöttem. Amikor kiderult akkor az volt a magyarázat arra hogy titokban történt ez, hogy félt a reakciomtol. (előtte való pasim is az exehez ment vissza utánam...)

És hogy ők jóba maradtak, barátok, szeretne vele tartani a kapcsolatot de semmi több.

A csajnak is van már pasija joideje, együtt is élnek.

Egyszer volt emiatt egy nagy balhenk akkor felhivtam a csaj jelenlegi párjának is, lesokkolodtam: minden talirol tudott, nem értette mi ezzel a bajom. Ő tudja hogy csak haverok.

Hát nem tudom. Eltitkolt beszélgetések, együtt kajalasok, iszogatasok, SELFIEK az összeset a párom csinálta. Szóval nekem azért nem olyan egyértelmű ez...

Rettegek hogy visszamegy hozzá egyszer. :(

Azt hozza tennem hogy az én párom azóta eljegyzett, szóval csak komolyan gondolja, nem?!

2021. nov. 1. 07:59
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem komolyan gondolja, de nekem se tetszene, ha a csajom más faszikkal találkozgatna a hátam mögött. Valószínűleg ki is dobtam volna.
2021. nov. 1. 08:08
 2/29 anonim ***** válasza:
98%
Bizalom nélkül semmi értelme a kapcsolatnak.És itt már megdőlt a bizalom. Az eljegyzés meg semmit nem jelent, akár 50 évig is lehet jegyben járni. Csak a szádat fogta be vele.
2021. nov. 1. 08:10
 3/29 anonim ***** válasza:
97%

Itt inkább a tisztelet hiánya a problèmás, hogy tudja, neked ez fáj, rossz élményeid vannak, és nem azzal törődik, hogy megnyugtasson, hanem még hátba döf, és téged hoznak ki sz@rnak, hogy a te reakciód miatt kell titkolózni.

Nem korrekt, és nem vesz figyelembe téged.

2021. nov. 1. 08:13
 4/29 anonim ***** válasza:
0%

Nem

Levene van onbizalmam es onertekelesem. Es bizok a paromba! Ahogy o is bizik bennem.

Kepzeld el mi lenne ha minden swinger elmeny utan kiverne valamelyikunk a hisztit.

😂

2021. nov. 1. 08:15
 5/29 anonim ***** válasza:
79%
Én simán kirúgnék egy ilyen pasast! Átver, hazudik, az exéhez még mindig érzelmek kötik. Nálam ez nagyon komoly szakítóok! Nem vagyok átjáróház! A félelmed miatt bánik veled így és ez idővel csak rosszabb lesz! Legyen egy kis önbecsülésed, a cseledjét senki nem becsüli! Ez a srác sem becsül téged! A poliamor kapcsolatokban is nyílt kártyákkal játszanak.
2021. nov. 1. 08:19
 6/29 anonim ***** válasza:
73%

Egyszer már volt rá példa, hogy a volt barátom megcsalt engem az exével. Azelőtt sosem féltem ettől, de azóta folyamatosan rettegek. A jelenlegi páromnak is van egy exe, akiről tudom, hogy nagyon nagyon nagyon szerette, és évekig tartott neki elfelejteni, sőt, még most sem felejtette el szerintem 100%-ban (tudom, hogy érez iránta még haragot, szóval ez annak a jele), szóval az egyik nagy félelmem, hogy egyszer visszatér az életébe és párom pedig nem tud nemet mondani majd.

Az meg még plusz rossz érzés, hogy a csaj 1000x szebb, mint én, de ez már máshova tartozik. Kellemetlen.

2021. nov. 1. 08:25
 7/29 anonim ***** válasza:
95%
Ennek igy semmi ertelme, en biztos szakitanek, egy kapcsolatban akkor is jol kell erezd magad amikor nem 10 centire van toled hanem napokig hetekig nem lattad...
2021. nov. 1. 08:27
 8/29 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom felfogni, hogy hogyan bírod egy napnál tovább, hogy megaláznak? Nem hogy évekig.. Nincs önbecsülésed? Nincs benned tartás? Nem szeretnél végre egy olyan pasit, aki téged szeret, akinek te vagy az első, aki korrekten lezárta már a múltját? Aki mellett nem rettegned kell, hanem csak felszabadultan élvezned a boldogságot?
2021. nov. 1. 08:28
 9/29 anonim ***** válasza:
97%
Engem akkor nem zavarna, ha megkérdezett volna róla és mindenről tudok! Tiszteletlen volt veledszemben és nem ér neki annyit a kapcsolatotok, hogy elvágja az exével a köteléket. Én biztosan kidobtam volna a pasast, nem kell nekem egy ilyen kapcsolat. Nincs sok időnk, nem szabad vesztegetni! Te döntésed, te életed. Gondold át.
2021. nov. 1. 08:30
 10/29 anonim ***** válasza:
96%
Titokban találkozgat, iszogatnak, selfieznek. Innen egy apró csúszás a dugás. Válságban van a kapcsolatod.
2021. nov. 1. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!