Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogdajam el hogy azt a lányt akit szeretek valószínüleg sosem kaphatom meg?
Figyelt kérdés
Lett volna nála esélyem, de túl sokáig húztam az időt. Sosem volt még barátnőm, ez az oka ennek. Azóta most van a 2. barátja, én már szerintem eszébe sem jutok:(
Ismerkednék más lányokkal de nem találok még csak egyet sem.
2021. okt. 31. 15:39
2/6 anonim válasza:
Miért nem találsz mást?
Tele van az ország jó csajokkal!
3/6 anonim válasza:
Van sok szép nő és férfi, de akinek jó belső értékei vannak olyat kur*ára nehéz találni.
4/6 anonim válasza:
Dehogy szereted te őt... valamit érzel iránta, de leginkább félsz, hogy egyedül maradsz és ilyenkor abba kapaszkodunk, aki legközelebb állt hozzá, hogy párunk legyen.
Felejtsd el. Még, hogy nem találsz más lányt. Tinderen több ezer van belőlük. Szórakozóhelyen minden héten cserélődnek az emberek, sok szingli nővel.
Egyszerűen ki kell mozdulni, emberek közé járni.
5/6 anonim válasza:
Kérdező! Gondolom nem 40-50 éves vagy, hogy nehezen menjen a párkeresés! Mozdulj ki és nézelődj! Fiatal vagy, előtted az élet!
6/6 anonim válasza:
Ha mással is ismerkednél akkor nem szereted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!