Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha akit szeretsz, azzal egy pár lennétek most, hogy töltenéd vele a ma napot?
csomó más dolgot is lehetne csinálni.
mi például szendvicseket készítünk és több liter teát főzünk minden hétvégén, és végigjárjuk a környék hajléktalanjait, szétosztjuk.
kitaláltunk egy olyan kihívást, h. elolvassuk minél több nobel-díjas író művét, van, h. egy-egy fejezetet felolvasunk hangosan egymásnak, aztán ki-ki elvonul a saját könyvével olvasni, és később vitatkozunk róla, megbeszéljük.
a filmnézés is ilyen program nálunk...
és közösen tanulunk olaszul.
Mondjuk úgy, hogy elég erősen bejön.
Vezetésoktató a foglalkozása (még szerencse, hogy ennyiből nem ismerhet magára, bár szerintem ő nem is olvasgat itt), így először elmennénk kirándulni. Én vezetnék, ő pedig tanítgatna, tanácsokat adna.
Itthon készítenék neki vacsit, és a többi már sejthető.
#4 Ez nem ilyen egyszerű sajnos.
#5 igen
Jaj, de Jóemberek(TM) vagytok! Jár nektek a virtuális vállveregetés!
15
köszi, de ahogy látom a lepontozás a többség reakciója, nem a vállveregetés.
Egy pár vagyunk vele. De nem töltöttük együtt, mert dolgozott. Pedig délelőtt főztem volna fini ebédet, délután sétáltunk volna, este meg egy pizzázás lett volna.
Viszont akivel szívesen együtt lennék még, azzal ha úgy lenne, egész nap szexeltünk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!