Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 21 éves lányhoz sok egy 30 éves pasi?
Kedves kérdező!
Ha jól érzed magad vele akkor ne hallgass senki másra ez a ti kapcsolatotok. Egyébként 9 év szerintem még nem olyan sok.
Köztem és a párom között 14 év van és gyerekünk is van én benne találtam meg a lelki társamat. Persze egy darabig én is küzdöttem hogy el tudjam fogadni hogy ő 14 évvel idősebb tőlem de rájöttem hogy nélküle már nem tudnék élni.
Az ilyen hülye kommentekkel hogy előbb fog meghalni azzal pedig ne törődj. Mindenkinek ugyanannyi az esélye arra hogy holnap meghal.
Tudok én olyan párról ahol még ettől is több volt a korkülönbség mégis a fiatalabb halt meg hamarabb. ☹️
Éppen ezért egyet értek a 17-es válaszolóval. 🙂
Mire ő 80 lesz te 71 és az is lehet hogy ő tovább fog élni mint te. Ezt sosem tudhatjuk.
Úgyhogy hajrá! Próbáljátok meg 😉
2021. okt. 28. 17:09
Most még jó, mert mind a ketten fiatalok vagytok még. De 10 éve múlva màr nem lesztek egy szinten, max akkor ha hozzà öregedsz.
2021. okt. 28. 17:51
Mert a nő 31 évesen még fiatal lesz a pasi 40 évesen már vén?? 😂😂😂
Ennyi hülyeséget. 😂
2021. okt. 28. 18:01
Igen, képzeld utolsó, egy 31 éves ember még fiatal, egy 40 éves màr középkorù. De ha te egy szinten vagy 31 évesen egy 40 évessel, akkor jò lelakott lehetsz.
2021. okt. 28. 18:10
26 vagyok parom 18 ha borotvalkozom 15 nek nezek ki. Nem tervezem egy eletre de dolgozom , tanulok .o is . Nem kell a osszekoltozest halgatni meg gyereket akarok temat. Csinaljuk amihez kedvunk van semmi komoly de nem egy szinten vagyunk az teny . De jelenleg komolyabbra se vagyom . Idealis . Neked kell eldonteni mit szeretnel .elore tervezni folosleges ugyse az lesz ahogy szeretned . Ha boldog vagy vele nincs akadalya.
2021. okt. 28. 18:15
Az a baj itt az ellenzők közül mindenki a saját baromságát írja, hogy NEKI miért nem jönne be egy 10 évvel idősebb. Arra meg teljesen vak, hogy egy csomó vele egykorúnak pedig bejönnek a 10 évvel idősebbek és bőven vannak arra is okok, mint arra is, hogy neki miért nem. És úgy érződik, hogy az ellenzők meg akarják győzni azokat, akiknek bejönnek az idősebbek, miközben akiknek bejönnek az idősebbek azok nem akarják fordítva meggyőzni az ellenzőket, hogy ők is jöjjenek össze nagy korkülönbségre.
2021. okt. 28. 19:56
9 év elveszik köztetek.elfogadhato életkorok
2021. okt. 28. 21:35
Kapcsolódó kérdések: