Opel Astram van, illik az egy 21 eves lanyhoz?
Szerintem nem itt kellene dicsekedni az autóval... "Illik-e hozzám?" - nem tökmindegy, milyen autód van? A lényeg, hogy van, és gurul alattad!
Én pl. 22 éves vagyok, de még jogsim sincs, mert egyszerűen nem telik rá, nemhogy autóra. Azt írja valaki fent, hogy akinek van normális állása, annak telik a lízingre: hát, nem tudom, hol élnek ezek az emberek manapság, de hogy nem ebben az országban, az biztos.
Nekem ugyanis 120 000 a nettóm, ez kimondottan jónak mondható pályakezdő létemre, de sajnos hó végére semmi nem marad belőle, leginkább a lakáshitel, a diákhitel-törlesztés, a rezsi, meg a kaja miatt. Pedig nem vagyok nagyigényű...
Örülök, ha a kedves kérdezőnek az a legnagyobb problémája, hogy illik-e hozzá az autója...
Megteheti ha anyuka meg apuka alá tolja az autót, mert a lakás már biztosan megvan neki a Rózsadombon!
Az ilyen azt se tudja mi fánn terem a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!