Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 21 éves lányhoz sok egy 30 éves pasi?
Én is amondó vagyok hogy emberfüggő. Én is 21 vagyok, vannak ismerőseim a 20-23 éves korosztályban aki már házas/hazasodik és már gyereket is vállal esetleg. Én ezt ennyi idősen korainak tartom, de ők ezek szerint nem.
Más 30 évesen se akar még gyereket.
Szóval egyénfüggő.
Van ismerősöm aki 30 éves és láthatóan eléggé bejövök neki, tett is lépéseket (nem lesz a dologból semmi, miattam), soha nem tűnt hogy a korom zavarná, sokáig én se tudtam hogy 30, azt hittem fiatalabb, abszolút jól kijöttünk mindig is, nem is nagyon tűnt fel sokáig.
Szóval, vannak emberek akiknek ez sok, vannak akiknek működik. Van akinek nem lenne jó, van akinek igen.
Neked/nektek kell tudni.
A kis korkülönbség sem garancia, a nagy se.
10.-re.
Gyerek???? Mások 21 évesen már katonák vagy rendőrök.
azért sok, mert más életszakaszban vagytok.
egy 30-as férfinak már van diplomája, szakmája, és közel 10 éve aktív munkaerőpiacon, már családalapításban gondolkozik.
te meg még mindezek előtt vagy.
8-as válaszadó tökéletesen leírta, h. éretlen az a férfi, aki ilyen korú csajokkal kezd.
az amerikai törvények szerint még csak most vagy nagykorú, de a magyar szerint is csak pár éve.
ebben a korban még kötetlenül kéne élni, szabadon, ez a nagy bulizások, utatzások, felfedezések, tanulás, rácsodálkozás, barátságok, és igen, szerelem korszaka is.
de inkább a kísérletezésé, mint a lecövekelésé.
mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja.
ha puskát tartottak volna a fejemhez, talán csak akkor megyek bele 21 évesen ilyesmibe.
élhetnél nyugodtan, a saját ritmusod és elképzeléseid szerint.
ha mégis le akarod kötni magad egy 30-as ffival, akkor az is a te döntésed, de egyáltalán nem biztos, h. jó.
sztem bánni fogod érettebb fejjel.
13
ez meg a másik, előbb halhat meg a párod, és ott maradsz egyedül.
ne gyertek azzal, h. egy fiatal is meghalhat előbb, mert statisztikailag arra van nagyobb esély, h. az idősebb patkol el.
15. Amit leírtál az csak 1-1 embertípus (férfiban is, nőben is), de ne akard már a világ összes emberét beszorítani ezekbe a skatulyákba, amiket te felvázoltál. Én 28 éves vagyok, de még egyetemre járok és rendszeresen vagyok 19-23 éves lányok környezetében a suliban (is). 24 évesen kezdtem el az egyetemet, addig dolgoztam, azóta viszont csak részmunkaidőben dolgozom a suli miatt, illetve nyaranta kijárok külföldre dolgozni. Mindenkinek más az életciklusa, én nem tartom magam még egy hű de felnőtt embernek sok tekintetben (bár 19 éves korom óta nem otthon lakom és anyagilag néhány éve önálló vagyok). Azt meg már nem is mondom, hogy 28 évesen iszonyú kölyökképem, kisfiús arcom van és megjelenés alapján általában 23-24 évesnek szoktak tippelni.
Néha az egyetemen a lányok közt is elképesztő céltudatos, érett csajok vannak már 19-23 évesen is. Tudod, ezek a tipikus gazdag (és értelmes) szülők gyerekei, akik a hatékony életre lettek nevelve és látszik, hogy tényleg sokra viszik majd, ambiciózusak. Szóval sok különböző fajta csaj van a fiatalok közt is. Sokat céltudatosabbnak látok magamnál is.
Ezt a lekötés dolgot sem értem, amit írsz. Mi az, hogy "leköti" magát egy 30-as férfival? Ha egy vele egykorúval jön össze, azzal nem köti le magát? Vagy mi a különbség? Ugyanúgy tudnak szakítani vagy sokáig együtt maradni egy vele egykorúval és egy tőle idősebbel is. Ebben hol játszik szerepet a kor? Azt már nem is írom, hogy egy férfinak egész nagy szabadsága van abban hány évesen nemz gyereket. Én is kb. 30-35 évesen szeretnék, de ez valszeg közelebb lesz a 35-höz, illetve ha mondjuk most 28 évesen lenne egy 21 éves barátnőm, akkor nyilván az ő korát, életét, vágyait is figyelembe venném, ahogy ő is az enyémeket. Pl megbeszélnénk ezeket, tudod, mint ahogy párkapcsolatokban szokás. Nem az első randin kell a gyerekről beszélni, de azért lehet egészen hamar a tervekről, vágyakról.
16. Na ez egy értelmetlen válasz volt. Meghal mikor? Amikor a férfi 40, a nő meg 30? Ez milyen gyakori? A 40 évesek közel ugyanolyan gyakran halnak meg, mint a 30 évesek. Ha egy férfi fiatalon hal meg (20-40-50), akkor mindegy, hogy a párja szintén vele egykorú vagy éppen tíz évvel fiatalabb. Ezért nem volt ennek semmi értelme, amit mondasz. Mintha azt mondanád a 20 éves előbb meghal, mint a 10 éves. Ha a 21 éves lány összejön egy 21 éves fiúval, vagy egy 30 éves férfival, nincs nagyságrendi különbség abban, hogy kinek van nagyobb esélye meghalni közülük mostanában.
A férfiak amúgy is 72, a nők 79 éves korukig élnek átlagban. Akkor tanácsold azt a nőknek, hogy minden nő 7 évvel fiatalabb férfival jöjjön össze, hogy kb. egyszerre haljanak meg. Vagy az ott meg már hirtelen nem lesz gond?
17
nehogy azt hidd, h,. az az általános, h. vki 28 évesen még főállású egyetemista, és alkalmi munkákból él.
te el vagy csúszva, de a statisztiai átlag nem ez.
nekem a te korodban már 2 diplomám volt és 5 éve főállásban dolgoztam.
Én is látom, de ez hogy jön ide? Nem úgy értettem, hogy sokan vannak ilyenek is, mint én. Ezt inkább csak azért írtam, hogy én sok időt töltök fiatal lányok között már csak a suli miatt is és ezért sokat ismerek közülük (barátilag is), tudom milyenek. Viszont a legjobb barátaim, régi haverjaim is a klasszikus pályát futották be és ők is, akik a te utadat járták be, 26-28 évesek, ők is első sorban 20-24 éves barátnőt szeretnének (vagy van nekik), nem pont velük egykorút.
Akkor pont szinte ugyanott tartunk 28 évesen, mert én is dolgoztam már 5 évet főállásban, csak kb. 19-24 éves korom között és jövőre a 2 diplomám is lesz már. (Most mesteren vagyok.) Csak az időrendi sorrend volt más, mint nálad.
Kérdező nő!
Hogyha van harmónia és kémia akkor minden jó.
A az idő a kor az nem fontos dolog.
Szeretni kell egymást!
A nő a férfit és viszont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!