Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen szerelmekrol?
Amikor ket ember ugyanabban az iparagban szenvedelyesen - szinte maniakusan - tevekenyedik es kialakul egy mentor-mentoralt viszony. Tehat az adott tema iranti szenvedely hozza oket ossze, es emiatt egy hullamhosszra kerulnek, viszont mindennapi korulmenyek kozott sosem merulne fel koztuk semmi sem (nyilvan mar a korkulonbseg is kizaro ok lenne).
Pont egy ilyen helyzetbe csoppentem bele: mindketten iszonyatosan nagy szenvedellyel dolgozunk, o kesz zseni, en meg tanulok. Mindennapiak lettek a hajnali harmas beszelgetesek, telefonhivasok es nyilvan elojottek szemelyes temak is, nem altalanos melysegben. Oriasi koztunk a kemia - a korkulonbseg meg sajnos szinten nagy.
nem ajánlom, h. ebbe belemenj.
nekem volt mostanában hasonlóban részem, 16 év korkülönbséggel.
és én voltam kettőnk közül észnél inkább, amikor ezt lezártam vele pár hete.
én voltam a fiatalabb és a nő.
neki a jelenlegi nője is egy volt mentoráltja, 23 év korkülönbséggel.
tehát miközben kapcsolatban van, engem is igyekezett befűzni.
ez egy ilyen típus, vigyázni kell velük.
kötve hiszem, h. a tiédnek is ne lenne családja.
amennyiben ő oktatód vagy főnököd, tehát ha a hierarchiában feletted áll, máris visszaélt a szakmai hatalmával, ezekkel az éjjeli beszélgetésekkel.
szexet szóba hozta már?
mert esetemben rákérdezett, h. van-e vkim, és mennyire fontos az életemben a szex.
én menekültem.
ha eszed van, te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!