Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok az ilyen szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen szerelmekrol?

Figyelt kérdés

Amikor ket ember ugyanabban az iparagban szenvedelyesen - szinte maniakusan - tevekenyedik es kialakul egy mentor-mentoralt viszony. Tehat az adott tema iranti szenvedely hozza oket ossze, es emiatt egy hullamhosszra kerulnek, viszont mindennapi korulmenyek kozott sosem merulne fel koztuk semmi sem (nyilvan mar a korkulonbseg is kizaro ok lenne).

Pont egy ilyen helyzetbe csoppentem bele: mindketten iszonyatosan nagy szenvedellyel dolgozunk, o kesz zseni, en meg tanulok. Mindennapiak lettek a hajnali harmas beszelgetesek, telefonhivasok es nyilvan elojottek szemelyes temak is, nem altalanos melysegben. Oriasi koztunk a kemia - a korkulonbseg meg sajnos szinten nagy.

2021. okt. 27. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
20-30 év korkülönbség veszélyes, nem ugranék ilyen kapcsolatba, mert hatalmas a generációs szakadék az idő senkit se kímél. Olyan, mintha tanár-diák kapcsolat lenne köztetek, felnézel rá, mert okos, sokat tanulhatsz tőle, ugyanakkor elég veszélyes is a helyzet, hiszen kiszolgáltatott vagy. Szerintem érdemes kordában tartani az érzéseid, mert hatalmas bukta lehet belőle.
2021. okt. 27. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nem ajánlom, h. ebbe belemenj.

nekem volt mostanában hasonlóban részem, 16 év korkülönbséggel.

és én voltam kettőnk közül észnél inkább, amikor ezt lezártam vele pár hete.

én voltam a fiatalabb és a nő.

neki a jelenlegi nője is egy volt mentoráltja, 23 év korkülönbséggel.

tehát miközben kapcsolatban van, engem is igyekezett befűzni.

ez egy ilyen típus, vigyázni kell velük.

kötve hiszem, h. a tiédnek is ne lenne családja.

amennyiben ő oktatód vagy főnököd, tehát ha a hierarchiában feletted áll, máris visszaélt a szakmai hatalmával, ezekkel az éjjeli beszélgetésekkel.

szexet szóba hozta már?

mert esetemben rákérdezett, h. van-e vkim, és mennyire fontos az életemben a szex.

én menekültem.

ha eszed van, te is.

2021. okt. 27. 23:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tanácsos ilyenbe belemenni. Munkahelyi kapcsolat, nagy korkülönbség, alá-fölérendeltségi viszony, feltehetőleg a pasi idős is, nős is, téged a plátói rajongásod különösen is kiszolgáltatottá tesz... külön- külön is kockázati tényezők, hát még együtt.
2021. okt. 28. 06:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem, inkább csak rajongás. Nem érdemes belemenni, elmúlik a varázsa, és a végén elveszted a mentorod is. Jobb, ha megmarad a plátói rajongás, és kamatoztatod.
2021. okt. 28. 08:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sem szerelem. A fiatalabb idealizal. AZtan majd egyszer felnyilik a szeme.
2021. okt. 28. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!