Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a fiatalkori nagy szerelmek megmaradnak örökre? Mi lesz azokkal az érzésekkel?
Minden kapcsolat, minden szerelem egy-egy állomás, tapasztalat.
A negatív élmény is gazdagíthat.
8 év után most ért véget életem első kapcsolata.
Kíváncsi leszek én is, el tudom-e valaha "felejteni".
De mégjobban érdekelne, ő rá fog-e jönni, mit veszített...
Azt az állapotot várom, hogy az előző mondatom már ne érdekeljen, szóval ne érdekeljen, neki jó-e vagy rossz.
Na, hát sajnos nem tudom, el fog-e jönni ez a pillanat, fogalmam sincs fogok-e tudni újra szeretni.
Nem akarok ebbe beleragadni, de nekem nem ezek voltak a nézeteim, hogy majd lesz más, mert ez az élet rendje.
Én sajnos úgy gondoltam, hogyha szeretek valakit, akkor azon dolgozom, hogy vele minden jó legyen, nem pedig mást keresek.
Sajnos ez egyoldalú volt, ez van.
Meglátjuk, mi lesz.
Néha eszembe jut az első nagy szerelmem, de csak emlék, és igazából már nem mozgat meg bennem semmit.
45F
Van ilyen. 20 éves már ennek, mind a kettőnknek meg van a saját élete a másik nélkül.
Lezárásra az ő részéről nem került (hosszú és bonyolult sztori) , de tudom, hogy ő is úgy velem ahogy én vele, képtelenek vagyunk elfelejteni egymást.
Viszont nem akarnék már vele lenni, ahogy ő sem velem.
Érdekes kérdés ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!