Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj ha külföldivel szexelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha külföldivel szexelek ?nagyon kívánjuk egymást csak nemtudok magyarul😂😂😂😂

Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 12:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Te nem tudsz magyarul? Nem inkább ő nem tud?

Amíg van közös nyelv, addig nincs probléma. Három éve élek párkapcsolatban egy külföldivel, aki pár mondatot tud magyarul, azokat is tőlem tanulta meg. Közös nyelvünk az angol és az olasz.

Van közös nyelvetek? Azért lenne fontos, hogy biztosan tudjatok kommunikálni.

2021. okt. 26. 12:13
 2/16 A kérdező kommentje:
Elírtam. Nem tudok angolul. Sajnos máshogy nemtudunk beszélni csak max szavakban meg fordítóval. De mikor egymásra gerjedünk nincs megállás
2021. okt. 26. 12:15
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Nyugi, nekem és a páromnak magyar az anyanyelve, mégse tudunk egy nyelven beszélni évek óta. Szóval ez ne legyen akadály!
2021. okt. 26. 12:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Jemenig azért ne menj el utána, csak ha megtanultál valami idegen nyelvet.
2021. okt. 26. 12:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Megtudod dugni vagy téged ő.

Szóval ha neked ilyen igényed van hajrá

2021. okt. 26. 12:20
 6/16 A kérdező kommentje:
Onnan származik de itt lakik ezt nehéz felfogni?😂 én lány vagyok amugy odáig van értem meg vissza. Nagy Rick and Morty rajongó. Kis 20 évesek vagyunk na:(
2021. okt. 26. 12:37
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

4es vagyok

Csak arra céloztam, hogy kiírhatod még 20x másképp megfogalmazva a kérdést, akkor sem lesz több értelme. Dugjatok, ha akartok, az megy beszéd nélkül is. Ha meg hosszútávú kapcsolatot tervezel vele, akkor érdemes lenne megtanulnod angolul, vagy neki magyarul. Milyen válaszra számítasz, most komolyan?

Vicces lesz mikor x év után egy asztalnál ülve vacsiztok, és még ahoz is fordító kell majd, hogy elmondd milyen napod volt.

Ezen kívül azt tudom javasolni, hogy vegyetek be harmadiknak egy tolmácsot a kapcsolatba, az majd a szexet is feldobja, ha elunod magad.

2021. okt. 26. 12:46
 8/16 A kérdező kommentje:
Igazából ő kapcsolatot akarna szerintem nem tudjuk mi ez köztünk😂
2021. okt. 26. 12:51
 9/16 A kérdező kommentje:
Tanít angolul mert ő tud angolul. Meg aztmondta magyar baratnot akar😂😂😂😂
2021. okt. 26. 12:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagy. Élvezd az életet. (Azért vigyázz magadra.)
2021. okt. 26. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!