Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha külföldivel szexelek ?nagyon kívánjuk egymást csak nemtudok magyarul😂😂😂😂
Te nem tudsz magyarul? Nem inkább ő nem tud?
Amíg van közös nyelv, addig nincs probléma. Három éve élek párkapcsolatban egy külföldivel, aki pár mondatot tud magyarul, azokat is tőlem tanulta meg. Közös nyelvünk az angol és az olasz.
Van közös nyelvetek? Azért lenne fontos, hogy biztosan tudjatok kommunikálni.
Megtudod dugni vagy téged ő.
Szóval ha neked ilyen igényed van hajrá
4es vagyok
Csak arra céloztam, hogy kiírhatod még 20x másképp megfogalmazva a kérdést, akkor sem lesz több értelme. Dugjatok, ha akartok, az megy beszéd nélkül is. Ha meg hosszútávú kapcsolatot tervezel vele, akkor érdemes lenne megtanulnod angolul, vagy neki magyarul. Milyen válaszra számítasz, most komolyan?
Vicces lesz mikor x év után egy asztalnál ülve vacsiztok, és még ahoz is fordító kell majd, hogy elmondd milyen napod volt.
Ezen kívül azt tudom javasolni, hogy vegyetek be harmadiknak egy tolmácsot a kapcsolatba, az majd a szexet is feldobja, ha elunod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!