Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Venne ilyet valaki a párjának?
Erről a karkötő párosról lenne szó, amivel megszeretném lepni a barátnőmet mivel sokszor vagyunk távol egymástól, feldobná az ember napját, ha villogna a karkötő, hogy hiányzik a másik fél.
Mi a véleményetek róla?
Valóban működhet?
#5 és #9
Nektek a legnagyobb problémáktól meg szerintem az, hogy ti is örülnétek hasonlónak(ha nem, kit érdekel)
De nem fogjátok megkapni!
Nektek az fáj ha másra költenek pénzt.. Mert rátok épp nem. 😂
#5 Te csak azért gondolod ocsmánynak mert épp nem a te palidnak jutott eszébe hogy ilyet vegyen neked. Vagy épp nem is vesz 30ezerért mert ugyan úgy mint te nem értékeli a mélyebb érzések jelentését.
Mindannyian felszínes párkapcsolatban éltek! Amiben szerencsére nekem sose lesz részem,mert én nem hagyom.
Nem hagyom hogy egy hiányzol üzenettel be teljen, amikor 30 ezret megérdemel bármikor.
Most persze küldjétek tovább hogy jaj nézd milyen klassz, vegyünk ilyet... Csak más szemébe kell fikázni!
#9 villogjon a karkötő, mikor mobil is van.... 😂
Vicces vagy. Nyomkodd a telefont a munkában... Nyomkodd vezetés közben, vagy épp otthon egész nap.
SZERINTEM JOBB ÉRZÉS CSAK PL TV NÉZÉS KÖZBEN HA EGYSZER CSAK FELVILLAN! VAGY LEFEKVÉS ELŐTT HA FELVILLAN!
De ha te jobban örülsz annak ha egész nap üzenetekkel bombáznak hogy hiányzol drága nyuszikám, bla Bla, akkor örülj neki és ne szólj bele abba ha valaki mélyebb érzelmekre is képes nem pedig felszínesre!!!!!!
"Mi a véleményetek róla?
Valóban működhet?"
- miert kerdezed, ha nem tudsz elfogadni toled ellentetes velemenyt?
11:
ha ennyire kepeteln vagy elviselni a kritikat, minek irsz ki ide kerdest?!
‘Te csak azért gondolod ocsmánynak mert épp nem a te palidnak jutott eszébe hogy ilyet vegyen neked’
halistennek, hogy nem hoz olyan kinos helyzetbe, hogy ilyen bovli szart vesz nekem. el is hanynam magam tole. mit nem ertesz azon, hogy szerintem OCSMANY es BOVLI?! melyik reszet nem tudod ertelmezni?
‘. Vagy épp nem is vesz 30ezerért mert ugyan úgy mint te nem értékeli a mélyebb érzések jelentését.
Mindannyian felszínes párkapcsolatban éltek! Amiben szerencsére nekem sose lesz részem,mert én nem hagyom.’
ja tehat melyebb erzesek = ocska kinai gagyik vasarlasa a parodnak. oke, hajra, egy ilyen MEEELY parkapcsolattal valoban nem akarok versenyezni.
nyomodd csak ezt a bena szart, mint valami 5 eves, ha ez az ertelmi szinted es mashogy keptelen vagy kifejezni az erzeseid.
izlestelen, ostoba nyomorult vagy.
😂😂😂
Jönnek a "én egy csokornak jobban örülnék" nők 😂
Mond a palidnak húzzon bele, aztán vegyen ha eddig nem sikerült😂😂😂😂
Azért kérdeztem,hogy működhet e tényleg, távolabb, vagy csak azt mondják 😂
Ha ti nem tudtok értelmes kommentet írni minek irtok😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!