Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Venne ilyet valaki a párjának?
Erről a karkötő párosról lenne szó, amivel megszeretném lepni a barátnőmet mivel sokszor vagyunk távol egymástól, feldobná az ember napját, ha villogna a karkötő, hogy hiányzik a másik fél.
Mi a véleményetek róla?
Valóban működhet?
Szerintem aranyos, bár nagyon-nagyon meglepett, hogy ezt a kérdést egy pasi írta ki :)
Igen, baromi nyálas meg infantilis, de ha a barátnőd szereti ezeket a kicsit szentimentális dolgokat, akkor valószínűleg örülni fog neki!
Ettol nem fog jobban szeretni, csak tudd... Az jon le inkabb, hogy nagyon unatkozol, es szereted szorni a penzt hulyesegekre. Egy tabla csokinak jobban orulnek, viragnak, mint hogy villogjon rajtam egy karkoto, mikor mobil is van. 100 evvel ezelott biztos nagy siker lett volna, de ma inkabb egy tularazott vacak (kb. 1000 Ft-ot er), azert van benne mensi app, mert egyebkent nem lenne semmi erteke. Nyugodtan meg lehet sertodni, meg pontozni, de ez a velemenyem. :)
N26
Mint mondtam nem sokat vagyunk együtt. Havi pár alkalmat mert 400km választ el... Még.
Barátnőmnek tetszett mert megkérdeztem a SOK NEGATÍV KOMMENT MIATT.
Amúgy azt mondta ez k.rva jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!