Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha soha nem mondta eddig, hogy szeret, az rossz jel?
"De kettonk kozul o a dominansabb fel, ezert (is) gondolom ugy, hogy neki kene eloszor mondani (es alapbol is az a jo felallas szerintem, ha legeloszor a ferfitol jon ez a gesztus)."
Szerintem meg nagyon nem.
“azt viszont szokta sorolgatni, hogy szerelmes belem ”
Te ősszevissza beszélsz.
Végül is mi a kérdés?!
Ha van egy jónak mondható kapcsolatod élvezd ki! Nem agyalnék azon, hogy most ki mikor mondja, hogy szeret, meg ki a dominánsabb mert akkor neki kell mondani előbb....
Ha csak ennyi bajom lenne az életben.....
Egy évekig tartó kapcsolatban a kezdeti szerelem amúgy is átalakul szeretetté! Vannak olyan emberek akik sosem érzik magukat szerelmesnek, hanem idővel szeretet és a megbecsülés alakul ki náluk a párjuk iránt.
Szerintem az a lényeg, hogy viselkedik veled a hétköznapokban. Hogy bánik veled, érdekli-e, hogy ki vagy te, kedves-e, látszik-e rajta, hogy veled akar lenni, komolyan gondolja a kettőtök kapcsolatát.
Az a lényeg, hogy minőségi kapcsolatotok legyen, nem az hogy ki melyik nap hány órakor fogja kibökni, hogy szeret. Jaj,nehogy valaki hamarabb mondja!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!