Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Illik egy férfihez ez??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik egy férfihez ez??

Figyelt kérdés

Megszeretnék lepni egy férfit, viszont nem tudom, hogy illik e ez a kulcstartó egy férfihez.

Imádom az Aventurint, és akárhányszor rá néz majd, azt akarom, hogy érezze ő is azt, hogy egy kis "darabka nála van belőlem". 😄

Erről lenne szó:

[link]

2021. okt. 18. 01:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
67%

Azt a kérdező nem árulta el hogy a párja szereti e a kristály dolgokat.

Vannak férfiak akik igen, és illik hozzájuk, főleg akiknek spirituálisabb a gondolkodása, mindegyik mást jelképez. Aki nem hisz benne annak a szemében értéktelen ez igaz, nem is szívesen használja.

2021. okt. 18. 11:00
 22/31 A kérdező kommentje:
#20. Te is örülnél ezek szerint egy felmosófának, vagy épp egy mosogató szivacsnak, mert az nőknél alapvető felszerelés😏😘
2021. okt. 18. 12:19
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
Van sajátom köszi, férfi vagyok, nemkell nő a háztartásba és a farkam se rövidebb attól h én csinálom. Legalább megvan csinálva hiszti nélkül.
2021. okt. 18. 12:22
 24/31 A kérdező kommentje:

#21. Szerintem igazad van.

Vannak mélyebb dolgok is, mélyebb kapcsolatok, nem csak felszíni.

Minden ásvány, minden kristály mást jelképez...

Ha ez az egész megáll egy barkács készletnél, vagy mint karácsonykor egy bögrénél és egy tusfürdőnél régen rossz😂

2021. okt. 18. 12:23
 25/31 A kérdező kommentje:

#23 jaaa értem. akkor te azért vagy ennyire kiakadva mert még nem kaptál senkitől ilyen 3ezer forintos barkács loszart🤔🤦‍♀️😂

Vedd meg, az ajándékozást meg hagyd másra

2021. okt. 18. 12:24
 26/31 anonim ***** válasza:
15%
Édes szivem olyan buta vagy mint a föld. Sztem hagyd abba a kóstolgatást mert magadat járatod csak le.
2021. okt. 18. 12:32
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írom, nem vennék ilyet egy férfinak. Nagyon gáz. (Kivéve ha direkt, kimondottan ilyet kér egy pasi, de az elég ritka). Amúgy az általad berakott link ráadásul az anyáknapi ajándékok közt van :D

Na mindegy, felejtsd el. Az ajándékozás nem arról szól, hogy a másik emberre ráerőltetjük a saját ízlésünket.

2021. okt. 18. 12:44
 28/31 anonim ***** válasza:
(Ja bocsi, nem olvastam vissza a korábbi hozzászólásokat, de látom, már lezártad a topikot, mert mások is azt írták, amit én gondolok. #28 voltam.)
2021. okt. 18. 12:46
 29/31 A kérdező kommentje:

#28. Igen. Köszönöm 😄

Tényleg az anyáknapi közt volt? 😂😂

Én is kételkedtem. Még jó hogy nem vettem meg 😄

Csak gondoltam, hogy örülne annak amit én szeretek..

Mivel múltkor még azt egy zsepit is el tette a pénztárcájába amit tőlem kapott és azóta is ott van🤷‍♀️😄😂

2021. okt. 18. 12:51
 30/31 anonim ***** válasza:
75%

24#

Igen, és a párodat te ismered. Ha érdeklődik eziránt akkor lehet nagyon sok pasis cuccot kapni. De ez tényleg csak akkor ha érdekli őt.

Én nőként amúgy utálom ha olyan ajándékot kapok amivel dolgozni lehet. Pasinak se vennék szerszámot ajándékba, max ha azt kérné.

2021. okt. 18. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!