Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Illik egy férfihez ez??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik egy férfihez ez??

Figyelt kérdés

Megszeretnék lepni egy férfit, viszont nem tudom, hogy illik e ez a kulcstartó egy férfihez.

Imádom az Aventurint, és akárhányszor rá néz majd, azt akarom, hogy érezze ő is azt, hogy egy kis "darabka nála van belőlem". 😄

Erről lenne szó:

[link]

2021. okt. 18. 01:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%
Ez a kulcstartó még nőnek is gáz.
2021. okt. 18. 07:48
 12/31 harebell ***** válasza:
100%

Ez így stílusban szerintem sem illik a legtöbb férfihez, de ez csak az egyik dolog. Miért a saját kedvenc kövedet vennéd neki, miért nem az övét? Ha meg ez az egész ásványosdi-kövesdi nem az ő világa és neki nincs olyan, amit ő szeret, akkor eleve nem jó ajándék.

Ha valami olyat veszel neki, ami neki tetszene, akkor is minden alkalommal, amikor ránéz, eszébe fogsz jutni, mert tőled kapta és örül annak, hogy olyat választottál, ami hozzá illik. A jó ajándék az, amikor a másik ízlését nézed, nem a magadét.

2021. okt. 18. 07:53
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami női cucc, dehogy adnék ilyet.

Az meg hogy te mit érzel az érthető, meg akarod hogy egy darabka...blabla..De őt ez nem fogja se nem meghatni, se nem érdekelni.

Bocs, de ez olyan mintha kapnál tőle egy villáskulcs forma valamit, hát te is mit szólnál hozzá? Lányos cuccokat nem tukmálunk pasikra, ők sem teszik ezt fordítva velünk.

2021. okt. 18. 07:57
 14/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek.

Le mondok róla😂

Nem nagyon értek ezekhez 🤷‍♀️😄

Azért kételkedtem, mert láttam férfinek is adható🤔

De akkor inkább nem😂😂

2021. okt. 18. 08:17
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem neki ajándék hanem magadnak.
2021. okt. 18. 08:23
 16/31 anonim ***** válasza:
27%

[link]

Szivesen

2021. okt. 18. 08:50
 17/31 A kérdező kommentje:
#16. Nem tudom miért hiszed hogy minden férfinek a szerelésből áll az élete😂 és épp ennek örülne🤨
2021. okt. 18. 10:22
 18/31 anonim ***** válasza:
46%
De valami hobbija csak van, nem? Vegyél neki valami ahhoz kapcsolódót, akár egy könyvet pl. Vagy kérdezz meg valakit, aki jobban ismeri nálad, hogy minek örülne, és lepd meg azzal.
2021. okt. 18. 10:32
 19/31 anonim ***** válasza:
90%

Bocs, de a 16#-os csak illusztrálta hogy kb. mi való pasinak ajándék.

Ha nem szerel, akkor valami ami érdekli és férfias és örülne neki. Példa az egyik pasi horgászik, a másik autó-motor kedvelő, a harmadik küzdősportol megint másik meg a könyveket falja.

Ami a hobbija érdeklődése, aszerint lepd meg.

2021. okt. 18. 10:38
 20/31 anonim ***** válasza:
14%

#17 miért hiszed h ezt hiszem?

Egy férfinél ez alapvető felszerelés, a bájgúnároknak kell sminkkészlet meg ilyesmi. Dehát én nem ismerem a faszit, sajnálatos h te sem.

2021. okt. 18. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!