Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 24 éves nő és egy 38 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 24 éves nő és egy 38 éves férfi kapcsolata működhet?? :)

Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 20:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Mert ha 30 éves lennék akkor már okés lenne?? Nem értem.

Nyilván szebben néznének ki a számok de akkor is csak 4 évvel lennék idősebb.

2021. okt. 19. 02:09
 22/26 A kérdező kommentje:
21-es nálatok is 14 év van??
2021. okt. 19. 02:31
 23/26 A kérdező kommentje:

20-as!

Azért tettem fel a kérdést mert még nem volt ilyen kapcsolatom és érdekelt hogy ki mit gondol róla. Összességében a társadalom nagyobb része ezt a korkülönbséget még elfogadja persze vannak olyanok is akik nem. Az ismeretségi körömben is nagyon sok olyan pár van akik között 10-15 év korkülönbség van és nagyon jól elvannak. Házasok, gyerekeik vannak vagy már éppen esetleg unokáik is.

A másik az hogy tőlem fiatalabb sráccal nem is kezdenék kapcsolatot a velem egykorúak pedig olyan gyerekesek hogy nem lehet velük egyről a kettőre jutni. Nem lehet velük tervezni... Stb. Tisztelet a kivételnek.

24 éves vagyok és igen én már családot szeretnék nem pedig minden hétvégén bulizni meg piálni menni.

Egyébként ismerkedésünk elején azt hittem hogy kb 30 éves. Majd ahogy beszélgettünk később derült ki hogy 38 de ekkora már nagyon éreztem mi nagyon passzolunk egymáshoz.

21-es hozzászólásában pedig van egy kis igazság ha én 24 lennék ő meg 34 akkor azt egyből "mindenki" elfogadná pedig csak a számok szebbek. Amiatt a +4 év miatt egy működő kapcsolatot felesleges lenne eldobni csak azért mert ilyeneket irogatnak hogy előbb fog meghalni mint én. Azt sosem tudhatjuk előre...

2021. okt. 19. 09:25
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

kérdező, éppen hogy gyerekes viselkedésre vall, h. idősebb ffit tudsz csak elképzelni, jó kis apakomplexusod lehet, nem mellesleg vérig sérted a saját generációd férfitagjait, amikor olyan pontatlan és túlzó kijelentéseket teszel, h. mind éretlenek...

mert a 40 közeli pasid cseppet sem infantilis, h. veled kezdett, mi? lol

2021. okt. 19. 22:18
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

24!!!

Tanulj meg előbb szöveget értelmezni és ne dobálózz olyan szavakkal hogy apakomplexus mikor azt sem tudod hogy mit jelent.

Majd megyek és mindjárt megmondom a szomszédban élő nőnek hogy ő is apakomplexusos mert 11 év korkülönbség van közte meg a férje között. 🤔

Te vagy a gyerekes hogy idejöttél sértegetni a másikat ráadásul úgy hogy a szavak jelentését sem tudod. Gondolkozz el magadban.

2021. okt. 20. 05:50
 26/26 A kérdező kommentje:

24!

Nem mondtam azt hogy a velem egykorúak mind éretlenek csak nagyon kevés van belőlük.

Egyébként ha a párom 30 éves lenne akkor is vele lennék és nem keresnék idősebbet.

Mindenki dobálózik az apakomplexus szóval közbe meg a jelentését se tudják.

Olvass utána. Egyébként ez az első ilyen kapcsolatom ahol egy kicsit több a korkülönbség de egyébként is apukám nem 14 évvel idősebb tőlem.

Az meg a másik dolog ha ő most 20 évvel lenne idősebb tőlem akkor nem jöttem volna vele össze mert azt már én is soknak tartom.

2021. okt. 20. 09:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!