Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, mit gondoltok az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit gondoltok az ilyen pasikról, akik így szórakoznak?

Figyelt kérdés

A videó kissé megtévesztő, de aztán majd leesik, miről van szó:

[link]

A ti szemetekben ezek a pasik komolytalanok, vagy jó fejek, viccesek?

2021. okt. 15. 18:46
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Szánalmasak, az ő hibájuk lesz, ha egyszer valaki komolyan veszi őket és beszáll egy külsős hogy elintézze a dolgot.
2021. okt. 15. 18:53
 2/10 A kérdező kommentje:
De miért szánalmas, nincs humorérzéked?
2021. okt. 15. 18:54
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem humoros. Egy 120 kilós állat majd egyszer lecsapja valamelyiküket.
2021. okt. 15. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Szóval ha nem tetszik valami, akkor már nincs is humorérzékem? Hűha... Nem, szerintem nem vicces ilyen módon megzavarni és megtéveszteni másokat, főleg úgy, hogy saját magukat is könnyen veszélybe sodorhatják, teszem azt, ha egy rendőr látja és közbeavatkozik.
2021. okt. 15. 18:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz, ebből baj is lehet.
2021. okt. 15. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Hát nem tudom... Azért az én barátaim elég pihentagyúak szoktak lenni, főleg ha sokat isznak, de eddig még ilyenekkel nem szórakoztak. Még tini koromban volt divat a pofogadás, aztán mikor valaki széttört egy műanyagszéket a lendülettől, az is abbamaradt
2021. okt. 15. 19:16
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Balàzzzs! tegyed' fel a kezed!
2021. okt. 15. 19:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Na, az egy másik kérdés, hogy Balázsnak tetszene-e az ilyen humor.
2021. okt. 15. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Kicsit túllőttek a célon. Láttam egyszer egy prank videót, ahol álarcba beöltözve úgy tettek mintha éppen baltával vernének agyon valakit. Az emberek többsége futott, aztán egyszercsak összetalálkoztak egy feka galerivel. Na akkor utána már a vicces fiúk futottak amikor azok elővették a pisztolyt 😂
2021. okt. 15. 22:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Hülye vagy?

Konkrètan ő van a videókon 😆😆

2021. okt. 15. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!