Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak és a nők mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak és a nők mennyire szeretik egymást?

Figyelt kérdés
Mármint, nem mint egyéneket, hanem mint a másik nemet. Általában a férfiakat, és a nőket, de az irritáló embereket természetesen nem kell szeretni annak, aki nem akarja.
2021. okt. 10. 01:42
A kérdező szavazást indított:
A férfiak és a nők általában szeretik egymást.
A férfiak és a nők általában nem szeretik egymást.
A férfiak általában szeretik a nőket, de a nők nem szeretik a férfiakat.
A nők általában szeretik a férfiakat, de a férfiak nem szeretik őket.
24 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Én imádom a férfiakat, ezt őszintén megvallom. A legtöbb férfiről az életemben pozitív dolgok jutnak eszembe, pozitív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban. Sokkal több támogatást és segítséget kaptam tőlük, mint a nőktől úgy általában, sokkal nagyobb biztonságot és stabilitást voltak képesek garantálni, mint barát.

Tulajdonképp édesanyámat kivéve minden számomra fontos ember, akinek nagyon sokat köszönhetek, inkább férfi. Még az engem zaklató többi férfitól is inkább férfiak "védtek meg".

Hogy a többi nő mit gondol, azt nem tudom.

2021. okt. 10. 01:47
 2/6 anonim ***** válasza:
2021. okt. 10. 05:25
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Amíg nem ismerik mélyebben egymást, addig mindenki mindenkinek tetszik. Utána szétválnaak.
2021. okt. 10. 07:25
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon szeretem a noket, de hogy meg is ertem e oket, na az nagyon mas kerdes 🙃 42F
2021. okt. 10. 08:29
 5/6 anonim ***** válasza:
32%

Semennyire, a kezdeti lángolás után ami 1-2 év max, mindenki elgondolkodik, hogy na és most...

Aztán akiknek közös céljaik vannak és kitartók, ők megmaradnak egymás mellett komoly áldozatok árán, a többiek meg csak hányódnak az élet tengerén.

2021. okt. 10. 12:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Én szeretem a nőket, tetszik ha ad magára, tetszik ha jó a kisugárzása illetve tetszik az is ha egy nő tud nőként viselkedni.🙂
2021. okt. 10. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!