Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Első találkozásnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Első találkozásnál mivel lehet megbabonázni?

Figyelt kérdés
Eddig neten beszéltünk, totál egy hullámhosszon voltunk. Hamarosan eljön az első találkozó napja. Mivel lehet megbabonázni egy férfit? Vagy mi az, amit megtehetek az ügy érdekében? Nyilván magamat adom, de pl. ha megdícsérem a szeme színét, az jól esik vagy túlzás?
2021. okt. 7. 21:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%
Bugyi nelkul mesz a randira
2021. okt. 7. 21:15
 2/12 anonim ***** válasza:
5%
Furulyázz.
2021. okt. 7. 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:
5%
Légy szexi, nézz ki és beszélj úgy mint Dakota Johnson, ő kb megbabonáz bármikor.
2021. okt. 7. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

ha mondjuk szóba kerül valami olyasmi ami engem nagyon érdekel, erre rávágja a csaj, hogy ezt nem hiszi mert őt is, sőt még jobban bele van merülve, mint én:)

a legkomolyabb az volt, hogy volt egy csaj, akivel néha összebazsalyogtunk munkahelyen, de mivel ő külföldi volt én pedig nem beszéltem az anyanyelvét ő sem a magyart, így mecerásnak ítéltem a szitut, hogy fordítóval dumáljunk mert az angolom elég gyenge.

aztán mivel nekem a szenvedélyem a latin nyelv, egyszer poénból odaszóltam neki- quo vadis?

erre még a száját is eltátotta, majd elmosolyodott és azt válaszolta-eo ad prandium...

ezek után pedig alap volt, hogy együtt ebédeltünk és az is kiderült, hogy filológus a lány alap végzettsége, és nem csak latinul beszél hanem ógörögül is.

szóval azóta is vele vagyok:)

ugyanúgy elvarázsolt ez az érdeklődése, mint az én érdeklődésem őt, mert eleve bejöttünk egymásnak külsőre, de mind a ketten csak skypon keresztül tudtunk másokkal latinul beszélgetni.

plusz a jég megtörésére is tökéletes volt, mert onnantól megértettük egymást.

ha nem is olyan szinten, mintha egy országból származnánk, de majdnem úgy.

2021. okt. 7. 21:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem kérdezel, légy nőies, kommunikatív, mosolyogj sokat, legyen szemkontaktus! Ezek nekem nagyon fontosak. Nőiesség alatt természetesen nem azt értem, hogy öltözz k.rvának (pláne ha olyan nő vagy, aki macinaciban is bombázó), de azért pici smink, egy csinibb cipő, valami a hajadba... nálam csodákra képes akkor is, ha egyébként nem bombanő az illető. ☺️
2021. okt. 7. 21:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért ehhez nagy mázli kell... 😁

De szerintem is nagyon fontos, hogy legyen legalább egy-két közös pont. Iszonyat kiábrándító tud lenni, amikor két óra beszélgetés után még nincs semmi közös, és én már izzadva kínlódok újabb és újabb témákat bedobni, hátha lesz valami... 😅

2021. okt. 7. 21:35
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Ja, illat. Elég fontos szintén. Nem kell parfümfelhő, de az első benyomás ne az legyen, hogy valami furi szagot árasztasz. Esetleg teszteld le előtte valakin.
2021. okt. 7. 21:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A nő részéről egy ábrándos "szép szemed/kezed/hajad van" inkább már második randis szerintem.
2021. okt. 7. 21:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Csini ruha. Nem kell extrán kiöltözni, de olyan nőiesen csinosan.

Ne kelljen mindent harapó fogóval kihúzni belőled. Imádom ha egy nő mosolyog és nem csak fapofát vág. Azonkivül ha a kémia megvan kisebb érintések, nagyon sokat dobnak a helyzeten.

2021. okt. 7. 21:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Sosem szandekosan.
2021. okt. 7. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!