Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Első találkozásnál mivel lehet megbabonázni?
ha mondjuk szóba kerül valami olyasmi ami engem nagyon érdekel, erre rávágja a csaj, hogy ezt nem hiszi mert őt is, sőt még jobban bele van merülve, mint én:)
a legkomolyabb az volt, hogy volt egy csaj, akivel néha összebazsalyogtunk munkahelyen, de mivel ő külföldi volt én pedig nem beszéltem az anyanyelvét ő sem a magyart, így mecerásnak ítéltem a szitut, hogy fordítóval dumáljunk mert az angolom elég gyenge.
aztán mivel nekem a szenvedélyem a latin nyelv, egyszer poénból odaszóltam neki- quo vadis?
erre még a száját is eltátotta, majd elmosolyodott és azt válaszolta-eo ad prandium...
ezek után pedig alap volt, hogy együtt ebédeltünk és az is kiderült, hogy filológus a lány alap végzettsége, és nem csak latinul beszél hanem ógörögül is.
szóval azóta is vele vagyok:)
ugyanúgy elvarázsolt ez az érdeklődése, mint az én érdeklődésem őt, mert eleve bejöttünk egymásnak külsőre, de mind a ketten csak skypon keresztül tudtunk másokkal latinul beszélgetni.
plusz a jég megtörésére is tökéletes volt, mert onnantól megértettük egymást.
ha nem is olyan szinten, mintha egy országból származnánk, de majdnem úgy.
Azért ehhez nagy mázli kell... 😁
De szerintem is nagyon fontos, hogy legyen legalább egy-két közös pont. Iszonyat kiábrándító tud lenni, amikor két óra beszélgetés után még nincs semmi közös, és én már izzadva kínlódok újabb és újabb témákat bedobni, hátha lesz valami... 😅
Csini ruha. Nem kell extrán kiöltözni, de olyan nőiesen csinosan.
Ne kelljen mindent harapó fogóval kihúzni belőled. Imádom ha egy nő mosolyog és nem csak fapofát vág. Azonkivül ha a kémia megvan kisebb érintések, nagyon sokat dobnak a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!