Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulós ajándékra szöveg? Csillagkép
Egy éves évfordulóra gondoltam. Van egy oldal, ahol be tudom állítani a találkozásunk napját es az akkor csillagképet bekereteztetik nekem.
Kéne rá valami rövid, kedves, szerelmes szöveg. Már egy hónapja töröm a fejem, de hátha mondanátok jobbat. Szeretném meghallgatni a ti ötleteitek is.
-ki vagyok én neked?
-a kincsem .
Nézzétek meg ajándkozás előtt. (Karib tenger kalózai, azt hiszem, 5. rész).
Nem gondoltam volna hogy fontos. En 19/l, ő 23/f.
Viszont, javíts ki, ha tévedek, de, mintha kételkednél a megfelelő ajándék választásomban.
Nagyon romantikus típus a párom. Amugy meg minden fontos neki. Kidertojásból a játékot megtartja, mert tőlem kapta húsvétra.
Nyugodt kapcsolatban élünk. mindketten tanulunk. Szabad időnkben pedig, ha nem ketten, akkor barátokat hívunk és velük társasozunk. Szerintem örülni fog egy ilyen ajándéknak..es en is örülnék neki.
Elég fontos az életkor és nem kötekedésből írtam. Mivel ez a felnőtt kategória (ennek ellenére rengeteg gyerek van itt) és ez eléggé tinisnek tűnik, ha egy felnőtt szemével nézed.
Mivel leírtad a korotokat és azt, hogy ő milyen, meg hogy szerinted örülne neki, így tudom azt mondani, hogy jó ötlet.
Beláthatod, hogy egy komolyabb, idősebb embernek nem lenne teli találat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!