Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkoltan szereted, milyen filmet küldenél neki, hogy abból rájöjjön?
Valahogy közölni akarod, hogy mi zajlik benned, de nem akarod lerohanni.
Milyen filmet küldenél neki?
Azért nem zenére gondoltam, mert az túl direkt, főleg, ha vmi. romantikus szám.
Nyilván film esetében sem romantikusra gondoltam, az túl olcsó megoldás lenne.
Valami olyan kell, amiből sejti, és csak ő.
Gondolod,h nem vette eszre,h odavagy erte? Levagta szerintem,csak nem akarja/tudja viszonozni.
Ezt a tenat jobb kerulnod szerintem foleg,ha foglalt az illeto.
Ja, és még véletlenül sem azokra a sótlan nyálas Fb posztokra kell gondolni, amikor valaki színes háttérrel lóbetűkkel kiírja, hogy "Ha megnevettetsz egy lányt, akkor kedvel téged, de ha miattad sír, akkor szeret! Viszont amikor egy lány már nem sír utánad, az azt jelenti, hogy valaki más már megnevettette...!!"
És olvashatja az egész Facebook népe az üzenetet, ami nyilván valakinek ki lett lőve, mondjuk ennyi erővel mehetett volna akár privátban is ez a hatalmas bölcselet.:D
Én ennél jóval árnyaltabb módon üzentem, de persze ehhez kell valaki, aki képes ezek vételére. És még így is mindig értették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!