Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Titkoltan szereted, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkoltan szereted, milyen filmet küldenél neki, hogy abból rájöjjön?

Figyelt kérdés

Valahogy közölni akarod, hogy mi zajlik benned, de nem akarod lerohanni.

Milyen filmet küldenél neki?

Azért nem zenére gondoltam, mert az túl direkt, főleg, ha vmi. romantikus szám.

Nyilván film esetében sem romantikusra gondoltam, az túl olcsó megoldás lenne.

Valami olyan kell, amiből sejti, és csak ő.

2021. okt. 6. 23:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"...sejti, és csak ő..."

Így meg pláne nem tudunk ötletet adni, ha személyre szabottat akarsz. Azt te tudod milyen sztori passzol rátok.

2021. okt. 7. 12:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Erről az egyik FB ismerős jut eszembe, aki hetente több szíveket, szerelmes videókat dob a hírfolyamába és ezt vagy ötven nő lájkolja és szívecskézi be mindig. :DcDe hogy konkrétan kihez szólnak ezek az üzrnetek, azt szerintem csak ő tudja, de az is lehet, hogy csak azt szereti ha foglalkoznak vele, figyelmet akar.
2021. okt. 7. 12:50
 13/23 A kérdező kommentje:
közben megvan a film...
2021. okt. 7. 13:00
 14/23 anonim ***** válasza:

Jótanács: az ilyen szuper elvont, messziről nekifutós sejtelmes-utalós üzenetek kerülendők, mert nem jönnek át! Korábban leírták, mi férfiak a nyílt szavakból értünk. A sejtelmes, mégis sokat mondó pillantás nekünk nem mond semmit.

Ha szeretnél mondani, vagy üzenni neki valamit, akkor nyisd ki a szád, vagy írd le nyíltan. Ne titkos gobdolatátvitellel próbálkozz, eredménytelen lesz.

Sok sikert kívánok a legjobb végeredményhez!

2021. okt. 7. 13:01
 15/23 A kérdező kommentje:
én vagyok a férfi, ő a nő.
2021. okt. 7. 13:22
 16/23 anonim ***** válasza:

Nahhh...szegény csajnak jó nagy fejtörést fogsz okozni...😂

Ilyenkor jön az nálunk, hogy másodpercenként váltják egymást: célzás volt-áhh, csak félre értem. Akar valamit-áhh, csak bemagyarázom...

2021. okt. 7. 13:34
 17/23 anonim ***** válasza:
Megírod melyik film lett? :)
2021. okt. 7. 13:35
 18/23 anonim ***** válasza:
melyik film elarulhatod, ha mar beavattal minket is.
2021. okt. 7. 13:36
 19/23 A kérdező kommentje:

bocs, de nem írom meg.

ez egyedül neki szól...

2021. okt. 7. 13:38
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Reméljük, hogy majd kérdést fog róla írni itt, mert nem biztos mit akarsz tőle. Valahogy igy: Szerintetek mit jelent, ha egy férfi az Elfújta a szél - t küldte nekem whatsappon? :P
2021. okt. 7. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!