Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezeket megtudnád róla, képes lennél még szeretni?
Ha van egy férfi, akit szeretsz, de fél év után kiderülnek róla az alábbiak:
1. irigység a saját kollégái iránt - konkrétan majdnem mindenkire irigy, aki sikeresebb nála bármiben.
róluk úgy beszél, amit nehéz ide leírni, mert moderálnák, de minden káromkodás, ami most eszedbe jut, abból biztos lenne egy találat.
2. nem tud örülni más sikerének, hanem próbál fogást találni rajta.
azért jött össze x. y.-nak, mert gazdag zsidó, vagy lehet, hogy sikeres de egy boldogtalan leszbi pi*a.
ebből lehet látni, hogyan gondolkozik ilyen kérdésekben is.
3. túlzó általánosítás: a kudarcai miatt mindig más a hibás, ezért, ha úgy érzi, hogy valaki akadályozta őt, az iránta érzett gyűlöletét kiterjeszti az adott szakmai minden képviselőjére, és utálkozva, megalázóan beszél mindenkiről.
ez olyan, gyors példa: mint ha szakácsként utálnád az összes vezető séfet a világon, mert egyszer egy séf negatívan minősítette a munkádat.
Küszködök, hogy fenntartsam az érzéseimet iránta, de egyre nehezebb.
Kiábrándultságot érzek, de szólni nem lehet neki, mert akkor félek, engem is meggyűlölne.
Ti mit tennétek? Tűrök, tűrök, de félek egyszer kirobban belőlem és a szemébe mondom.
Más téren rendes és odaadó. Engem valamiért szeret. De mégsem tudok továbblépni, hogy engem szeret, oké, és letojjam, hogy másokról hogyan beszél, hogyan viselkedik.
#20: Te is felhúznád magad, ha sok kialakulóban lévő kapcsolatodat fúrták volna meg "kedves" barátnők, családtagok, stb.
Én az a fajta ember vagyok, akivel mindent meg lehet beszélni. Beszéljük meg, ne utólag tudjam meg, hogy a valahanyadik randi után letiltott.
"eldobott férfiakból meg radikalizálódó incel hadsereg"
Ezen besírtam... az a baj veled, hogy elméleteket gyártasz, és gyűlölködsz.
Sok szerencsét, ha majd nagy nehezen összejön neked valami hisztérikával, akkor nehogy ki merd dobni, tűrjed, és próbáld meg megváltoztatni, addig a többiek lecsapnak a normális lányokra.
Szörnyű, hogy mivé lettek a férfinak nem nevezhető hím egyedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!