Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan jelzed a pasinak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelzed a pasinak hogy vonzódsz hozzá?

Figyelt kérdés
Adott egy 40 éves pasi aki 3 éve megdobogtatja a szívemet. Eleinte sokat viccelődtünk, incselkedtem vele, megnevettettem, ő is engem, és szeretett cukkolni is.Mindig a tudtomra adja hogy mi mindent megjegyzett velem kapcsolatban , nagyon mosolyog ha velem beszél, mások előtt is. Rám olyan másképp mosolyog . De az a bajom hogy egyre jobban erősödik az amit érzek és emiatt állandóan elpirulok, ezért kerülöm.Már alig merek ránézni… Hogyan tudnám legyőzni a félelmemet és hogyan tudnám egyértelműen a tudtára adni hogy szabad a pálya? Nem tehetem meg az első lépést , neki kellene. Egyre rosszabbul vagyok nem tudok enni ,nem tudok aludni és ha meglátom nagyon erősen ver a szívem és mindig elmenekülök a közeléből. Olyan jól indult……. Ne nevessetek ki , nagyon gátlásos vagyok.
2021. okt. 5. 22:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%

Leírták, hogy miket csinálj (4). Ha ezekből nem ért, akkor sajnos nem érdekled.

2021. okt. 6. 03:33
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
Hát ne haragudj, de nekem erős a gyanúm, hogy te félreérted ezt az egészet.
2021. okt. 6. 04:48
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
Te túl sokat gondolsz egy kis flörtbe. 3 év alatt meg már ő is lépett volna. Tuti jól szórakozik rajta, mert látja rajtad, hogy odavagy érte.
2021. okt. 6. 08:15
 14/25 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Talán azért érzek valamit mert túl sokat képzeltem bele egy helyzetbe.
2021. okt. 6. 08:36
 15/25 anonim ***** válasza:
14%
A lényeg h véletlenül se tegyél semmit azért amit szeretnél, az elégedett pasihibáztatással illik lezárni az egészet. Te hibátlan vagy a történetben.
2021. okt. 6. 11:11
 16/25 A kérdező kommentje:
15. Te pasi lehetsz és most azt látod hogy a pasit hibáztatjuk. Nem , de valószínűleg csak én gondoltam többet bele. Te ha akarsz valamit egy nőtől, akkor biztos hogy a tudtára adod. Akit meg nem hívsz el randira attól nem akarsz semmit.
2021. okt. 6. 11:28
 17/25 anonim ***** válasza:
19%
Azért előbb meggyőződöm róla h a nő akarja-e h elhivjam egyáltalán. Csak mivel ő sehonnan nem tudja ezt mert jelezni is lusta vagy igy minek hivna el? Egy újabb visszautasitás miatt? Hisz nem tudja h nyitott lennél. Ne akard mindenáron lerázni magadról a felelősséget mert a kapcsolatba ha mondjuk kialakulna köztetek abba se teszel semmit majd vagy hogyan képzelted?
2021. okt. 6. 14:40
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, eddig ami kapcsolatom volt, az rohant utánam, lerázni sem tudtam így lett kapcsolat . Most akkor meg találjam ki hogy mi van . Hát semmi.
2021. okt. 6. 14:43
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Úristen 🤦🏻‍♂️ hercegnők korát éljük, te vagy az újabb bizonyiték.
2021. okt. 6. 14:46
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Csak mivel ő sehonnan nem tudja ezt mert jelezni is lusta vagy igy minek hivna el?

Bár nem nekem szólt, de a kérdés alanya korabeli vagyok. Azért marha levágós, ha egy kiscsajnak bejövök. Főleg 3 éve. És rég elhívtam volna, ha akartam volna valamit. A fószernek valószínűleg ez legyezi az egóját, de semmi több. Ráadásul melóhely, amit sokan komolyan vesznek és nem ott bonyolódnak bele magánéleti dolgokba.

Gondolom, akik itt háborognak, kis beszari fiúk.

2021. okt. 7. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!