Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre szakítottak a barátnőjével, és most ki készülve. Beszélgettünk kicsit, és kicsit engedett belelátni a lelkébe, ahogy eddig soha. De most megijedtem, mert látom hogy ki van borulva. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez tegnapelőtt volt. Valamiért lefagytam. Csak néha írjak rá? Vagy minden nap, és erősítsem? Nem akarok hülyét csinálni magamból, azt szerettem volna ha tele energiával és vidáman ír rám.2021. okt. 5. 17:46
11/18 anonim válasza:
Elmondom, mi lesz:
Most neked fog sírni, aztán ha kiheveri a csajt, össze fog jönni hamarosan újra valakivel, aki szintén nem te leszel.
12/18 A kérdező kommentje:
#10 a vicc az, hogy ezt a csajt dobálta, csalta agyba-főbe, mesélték. Most meg meg van rottyanva.
2021. okt. 5. 18:57
13/18 A kérdező kommentje:
#11 igen, pont ettől tartok.
2021. okt. 5. 18:58
14/18 anonim válasza:
#12: És te akarsz lenni a következő, akit csal meg dobál, miközben online lelkiznek a vésztartalékkal?
15/18 A kérdező kommentje:
Hát igen, leírtad a lényeget. Anno mást választott, menjen a p…..ba.
2021. okt. 5. 19:00
17/18 anonim válasza:
Jó látni, hogy van önbecsülésed. Hagyd ezt a fickót, nyekeregjen másnak.
18/18 A kérdező kommentje:
#16 az exéről annyit, hogy nyilvános posztokban szó szerint könyörgött neki. Én soha nem könyörögtem. 😀
2021. okt. 5. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!