Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most tetszem neki ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tetszem neki ?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác aki nagyon tetszik és kezdek iránta többet érezni.Nem tudom sajnos ő mit érez. Sajnos nem beszélünk egy nyelvet így meg kérdezni sem tudom .

Úgy kezdődött : kb 1 hónapja az egyik barátja el kérte az instámat akivel előtte is jóba voltam.Még az nap be követett az a srác is viszont meg lepet mert vele nem beszéltem előtte.

Mèg az nap csak úgy be szívezte az összes képem ami fent van .

Azóta akar hányszor teszek fel újat ő az első aki szívezi. 1 hete kb minden új képekhez kommentek valami cukit akar hányszor rakok fel persze elsőnek .

Ha találkozunk mindig mosolyog rám. Eddig pacsit adtam neki mikor találkoztunk . El kezdett velem másképp viselkedni . Sokkal közvetlenebb most velem

Viszont tegnap é meg öleltem és viszonozta .

Szerintetek tetszhetek neki ?

Én nem akarok lány ként kezdeményezni ő pedig még nem kezdeményezet .

Mi a véleményetek ?

2021. okt. 4. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kerd meg anyukadat, hogy szoljon az o anyukajanak, amikor jon erted a suliba.
2021. okt. 4. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Erősen tini kategória, kérdező.
2021. okt. 4. 13:48
 3/3 anonim ***** válasza:

#1-es én is ezt akartam írni.

Amugy ez így cuki meg minden de önmagába a szivecskezes koznyelv lett. Cuki kommenteket is szoktak írni nem olyan értelemben. Ő a pasi ha akar valamit majd lép. Van hogy az ilyen pasik cukikaznak aztan egyszercsak azt veszed eszre ha reagalsz hogy eltuntetnek mindent. De ez akkor is sanszos ha nem reagalsz. Es van hogy hosszabb ideig ghostingolnak hogy aztan megint feltunjenek csak azert hogy aztan gyorsan megint eltunhessenek. Az ilyen tipusuak szoktak csodalkozni ha a masik egyszercsak fogja magat es megy es nem reagal.

Ha akar valamit akkor majd lép de ne a kozossegi oldalra épitsd a szerelmi megérzéseid.

2021. okt. 4. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!